Sarajevo: Otvoreno prvo eko dječije igralište Sarajevo: Otvoreno prvo eko dječije igralište
U restoranu “Stare vrbe” otvoreno prvo dječije igralište inspirisano prirodom u Sarajevu. „Stare vrbe“ postoje od 1916. godine, nudeći svojim gostima jedinstvenu gastronomsku ponudu... Sarajevo: Otvoreno prvo eko dječije igralište

U restoranu “Stare vrbe” otvoreno prvo dječije igralište inspirisano prirodom u Sarajevu. „Stare vrbe“ postoje od 1916. godine, nudeći svojim gostima jedinstvenu gastronomsku ponudu uz iskrenu i toplu dobrodošlicu.

Kako je navedeno u saopćenjupovodom ovog događaja, u proljeće, kada se snijeg otopi i pojave se prve zrake sunca, počinje se buditi priroda u restoranu „Stare vrbe“. A kako bi se još više približili prirodi i vjernim gostima, napravljeno je prvo eko dječije igralište.

– U svakodnevnom užurbanom životu, ljudi vrlo malo vremena provode s porodicom. Ovo je bio način da se približimo potrebama naših gostiju, da okupimo porodice za trpezom, i u dugim ljetnim danim svim generacijama pružimo ono što ih ispunjava – rekla je vlasnica restorana Sađa Beglerović, saopćeno je.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0