Sarajevo: Gradnja dionice Most Suade i Olge-Raskrsnica Vrace Sarajevo: Gradnja dionice Most Suade i Olge-Raskrsnica Vrace
Izgradnja južne longitudinale počet će u narednih mjesec dana. Ovo je u izjavi za Oslobođenje potvrdio ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Jusuf Bubica. Prema riječima... Sarajevo: Gradnja dionice Most Suade i Olge-Raskrsnica Vrace

Izgradnja južne longitudinale počet će u narednih mjesec dana. Ovo je u izjavi za Oslobođenje potvrdio ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Jusuf Bubica. Prema riječima ministra Bubice, preostalo je još da se potpiše ugovor sa EBRD-om.

Saobraćajnica se sigurno počinje graditi u roku od 30 dana, a čeka se formalni potpis ugovora sa EBRD-om i on nije potpisan samo iz razloga što čekamo da se potpiše supsidijarni ugovor između Federacije i Kantona Sarajevo.

Dionica koja će se graditi proteže se od Mosta Suade i Olge do raskrsnice za Vraca, a koštat će oko četiri miliona KM.

Izvor: oslobodjenje.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *