Richarda Gerea: Ove riječi će vas natjerati da se zamislite nad sobom Richarda Gerea: Ove riječi će vas natjerati da se zamislite nad sobom
Na jednoj od fan stranica na društvenim mrežama, osvanula je životna pouka Richarda Gerea koju bi svakako trebalo pročitati, a i zamisliti se nad... Richarda Gerea: Ove riječi će vas natjerati da se zamislite nad sobom

Na jednoj od fan stranica na društvenim mrežama, osvanula je životna pouka Richarda Gerea koju bi svakako trebalo pročitati, a i zamisliti se nad sobom i onim što jesmo.

Glumac je objavio iskustva svojih prijatelja, ljudi iz okruženja, a njihovim primjerima je htio skenuti pažnju mnogima.

„Mama mog prijatelja se hranila zdravo čitavog života. Nikad nije konzumirala alkohol niti bilo kakvu „lošu“ hranu, vježbala svakog dana, vrlo savitljiva, vrlo aktivna, uzimala je sve suplemente koje joj je preporučivao doktor, nikad nije izlazila na sunce bez zaštite, a i kad jeste, bilo je to za najkraće moguće vrijeme – praktično je štitila svoje zdravlje u najvećoj mjeri koliko je mogla. Danas ima 76 godina i ima rak kože, rak koštane srži i ekstremnu osteoporozu.

Otac mog prijatelja jede slaninu na slanini, puter preko putera, mast preko masti, nikad i mislim nikad nije vježbao, bio na Suncu dok ne izgori svaki put, bukvalno mu je pristup životu takav da ga živi do maksimuma, a ne kako mu drugi sugeriraju. On danas ima 81 godinu i doktori kažu da ima zdravlje mlade osobe.

Ljudi, ne možete se sakriti od svog otrova. On je tamo negdje i pronaći će vas, a prema riječima prijateljeve majke koja je još živa: „Da sam znala da će mi se život završiti na ovakav način, više bih ga živjela do maksimuma, uživajući u svemu što mi je rečeno da ne treba!“

Nitko od nas neće odavde izaći živ zato vas molim da prestanete da se prema sebi ophodite kako drugi nameću. Jedite tu ukusnu hranu, šetajte po suncu, skočite u ocean. Recite istinu koju nosite u svom srcu poput skrivenog blaga. Budite blesavi. Budite ljubazni. Budite čudni. Nema vremena ni za šta drugo“, napisao je Richard Gere.

Bez obzira da li je u pitanju priča koja zaista potječe od poznatog glumca ili ne, pouka je jasna: ne budite opsjednuti nečim samo zato što je u pitanju trenutni trend ili nečija preporuka, umjerenost je majka i živite život punim plućima.

Preuzeto sa: vesti-info.rs

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0