Restoran “Comunale” iz Beograda najljepše uređen ugostiteljski objekat u regionu Restoran “Comunale” iz Beograda najljepše uređen ugostiteljski objekat u regionu
Glasanjem posljednjeg člana međunarodnog stručnog žirija okončano je ovogodišnje takmičenje za najljepše uređen ugostiteljski objekat u regionu. Pobjednik je Restoran “Comunale” iz Beograda koji... Restoran “Comunale” iz Beograda najljepše uređen ugostiteljski objekat u regionu

Glasanjem posljednjeg člana međunarodnog stručnog žirija okončano je ovogodišnje takmičenje za najljepše uređen ugostiteljski objekat u regionu.

Pobjednik je Restoran “Comunale” iz Beograda koji je osvojio 147 bodova što mu je dodijelio 19-člani međunarodni stručni žiri.

Na drugom mjestu nalazi se Caffe “Zlatna ribica”“ iz Sarajeva koja je imala samo šest bodova manje, a slijedi je Restoran “Per Sempre” iz Podgorice sa 131 bodom.

Na četvrtom mjestu je Restoran “More” iz Dubrovnika koji je osvojio 121 bod, te Lounge Bar Hotela “Falkensteiner” sa 114 bodova.

Ostalih pet finalista bili su Caffe “Bar Henessy” iz Zenice, “Intermezzo” iz Sarajeva, Imanje “Knjaz” i iz Podgorice, Konoba “Atrium” iz Kotora i “Ćatovića Mlini” iz Morinja.

Pobjedniku će organizator takmičenja Enterijer.ba uručiti Grimiznu kuglu na svečanoj ceremoniji čiji datum će biti naknadno objavljen.

Nagrada se daje u trajno vlasništvo, a pravi se u Meksiku tradicionalnom metodom puhanja stakla.

Enterijer.ba prvi put je organizovao takmičenje za Grimiznu kuglu u cijelom regionu u kojem su učestvovala 22 ugostiteljska objekta iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore i BiH.

Prethodna četiri takmičenja bila su organizovana na nivou BiH.

 

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0