Rečenice Kojima Ćete Svaki Puta Privući Njegovu Pažnju Rečenice Kojima Ćete Svaki Puta Privući Njegovu Pažnju
Kako ne biste zanemerali svoju vezu, i sve ono divno što vas veže uz vašeg odabranog, ne zaboravite na sitnice koje čine razliku i... Rečenice Kojima Ćete Svaki Puta Privući Njegovu Pažnju

Kako ne biste zanemerali svoju vezu, i sve ono divno što vas veže uz vašeg odabranog, ne zaboravite na sitnice koje čine razliku i oplemenju vaš odnos. Odabrali smo 8 rečenica koje će učiniti razliku i privući pažnju vašeg muškarca svaki puta kada se mislima udaljite jedno od drugoga

1. Dajte mu do znanja da se ponosite njime

Muškarci žele da se uz njih osjećate ponosno, ali vam to neće direktno reći. Dajte mu do znanja da se ponosite njegovim profesionalnim postignućima kao i podrškom koju vam daje u životu.

Pokažite mu to kad stigne kući nakon jako napornog dana koji je proveo na poslu, neka vidi da ste svjesni njegova truda i da vas zanimaju svi detalji iz njegova života.

2. Podsjetite ga na ludu noć u spavaćoj sobi

Ta je izjava tako zavodljiva i razigrana da će vam zasigurno oboma popraviti raspoloženje dok obavljate svakodnevne kućanske poslove. Seks je jako važna stavka u braku pa čak i ako nije prva stvar koja vam pada na pamet.

Podsjetite li ga na vaše vruće igre u postelji, to je dobro za vašu vezu. Time mu ujedno dajete do znanja kako će se strastvena repriza ponoviti što je prije moguće.

3. Obična zahvala čini čuda

Obična zahvala može puno značiti i uljepšati dan, ma kakav god on bio. Prije negoli sa svojim partnerom krenete u reviziju dana na izmaku i proanalizirate tko je što radio, zahvalite mu za nešto što je ranije učinio.

Napravite to čak i ako je riječ o nekoj naizgled nebitnoj gesti, poput primjerice smiješne fotografije koju vam je poslao tijekom dana da vas nasmije.

4. Iznenada ga pozovite na piće ili večeru

Iznenadite ga kakvim neplaniranim izlaskom, bilo da je riječ o večeri ili tek čaši vina u intimnom ugođaju omiljenog kluba ili kafića. To može biti jako seksi. Usto, spontanost će vas podsjetiti da ono što vam je zajedničko nisu samo obaveze, stabilnost i predanost, već i uživancija u dobroj zabavi.

5. Pokažite mu da niste ljubomorni

Primijetite li tijekom zajedničkog izlaska da neka žena s posebnim zanimanjem promatra vašeg supruga, dajte mu do znanja da ste to primijetili i pokažite mu da ste sretni što je on vaš muž. Učinite to bez straha da će vam neznanka preoteti partnera.

To neće ugroziti vaš brak – suprugu ćete malo nahraniti samopouzdanje i ujedno mu dati do znanja da ste sretni u vezi i da niste nimalo ljubomorni.

6. Pohvalite njegov odličan odabir poklona

Muškarci su prilično nesigurni kad kupuju darove svojim suprugama. Stoga, ako vam je dragi darovao nešto što vas istinski usrećuje, dajte mu do znanja koliko vam je drago. Ne zaboravite mu napomenuti ukoliko vas na poslu radi toga zasipaju komplimentima.

Tako ćete ga nagraditi njegov pravi odabir, a usto imate i velike šanse da ubuduće dobijete nešto slično. Muškarcima je najvažnije da se osjećaju poštovani.

7. Pružite mu nježnost i brigu i isto očekujte od njega

Premda ste i vi i vaš dragi odrasle, odgovorne i samostalne osobe, svatko od vas s vremena na vrijeme poželi da se netko drugi malo brine o njemu. Recite mu da bi se trebao odmoriti, otići ranije na spavanje ili ga izmasirajte.

Pružite mu malo nježnosti i dakako, očekujte isto od njega, jer upravo to bezuvjetno davanje i primanje jako je važno za očuvanje veze ili braka.

8. Zabavom začinite vezu

Zabavite se i začinite vezu ponekom okladom. Primjerice, okladite se kako će završiti film, hoćete li dobiti tradicionalni poziv za rođendansku zabavu od prijateljice s kojom ste se upravo posvađali ili pak hoće li se susjed iznad vas ponovno za vikend napiti i do sitnih pjevati iz svega glasa.

Kasnije usporedite rezultate oklada. I ovim, pomalo neobičnim natjecateljskim duhom možete začiniti svoju vezu.

Izvor:cafe.ba

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0