Razlozi zbog kojih volimo flert Razlozi zbog kojih volimo flert
Svako od nas je zasigurno barem jednom došao u fazu kada mu se stvarno nije dalo izlaziti i upoznavati nove ljude, naravno kao posljedica... Razlozi zbog kojih volimo flert

Svako od nas je zasigurno barem jednom došao u fazu kada mu se stvarno nije dalo izlaziti i upoznavati nove ljude, naravno kao posljedica prijašnjih neuspjeha, loših ili neugodnih iskustava. Pa što nam onda preostaje? Pogađate, nedužan i omiljen, (za oba spola) flert.

Zašto ponekad može biti i bolje flertovati nego izlaziti? Pa evo nekoliko razloga.

1. Prikladno je.

Ne morate odvojiti posebno vrijeme u svom rasporedu za flert. On se događa spontano. Danas možete flertovati i preko poruka, dok gledate tv ili ste na nekom dosadnom sastanku. Nema planova i trošenja novca na skupe večere. A i nije velika stvar ako niste baš raspoloženi.

2. Nema obaveznih posljedica.
Nema još jednog broja “na popisu”. Nema neugodnog jutra poslije. A uz to možete biti provokativni koliko želite.

3. Nema velikog pritiska.
Flertovanje je bezopasno dokle god flertujete s “pravom” osobom. Nedostižni su najbolji za flert, ali ne oni koji su nedostižni jer su u braku ili vezi. Oni koji su u prijelaznom razdoblju – tek izašli iz veze, na početku nove karijere ili putuju. Možete biti romantični oslonac jedno drugome, osigurati si međusobno uzbuđenje i nalete adrenalina, bez pritiska i obaveza. S vremenom, ili ukoliko jedno od vas upozna nekoga do koga mu je stalo, možete jednostavno prestati s flertom.

4. Nije važno kako izgledate dok flertujete.
Nositi pidžamu, biti neobrijan, raščupane kose, ili prezojen nakon teretane? Nema veze, ionako ne morate vidjeti jedno drugo.

5. Nema povrijeđenih.
Osobu s kojom flertujete nećete morati ostaviti, a ni ona neće morati ostavljati vas. Kao što je već rečeno, eventualno ćete vjerojatno prestati flertovati. Jednostavno i potiho se možete povući. I nitko od toga neće praviti dramu. Ako i vidite tu osobu negdje, pozdravit ćete i nasmiješiti se, možda se i prisjetiti zanimljivih trenutaka koje ste zajedno proveli, ali samo u svojoj mašti.

6. Dobro je za ego.
Niste vezani za dnevne uspone i padove “veze” i možete se jednostavno koncentrirati na pažnju koju dobivate i na to kako je lijep osjećaj kad vam netko daje komplimente ?

7. Dobra je vježba.

Krajnji cilj je naravno upoznati i nekoga za koga ćete se stvarno zagrijati i flertovati s njime. U međuvremenu, jednostavno nastojite ne ispasti iz “igre”. Vježbom do savršenstva!

8. Zabavno je!
Možda ćete na ovo samo odmahnuti, ali treba napomenuti. Vaš ljubavni život trebao bi između ostalog biti i zabavan, čak i ako nema ničeg ozbiljnog na vidiku. Jednostavno uživajte, a flertovanje može biti idealan bezopasan način za zabaviti se.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0