Proročanstvo tibetanskih monaha o skoroj sudbini Zemlj Proročanstvo tibetanskih monaha o skoroj sudbini Zemlj
Pogled u budućnost duhovnim moćima nije ništa novo u tibetanskoj kulturi… Kako prenosi portal procitajtevise.com, ono što je nekolicina indijskih turista svjedočila u tibetanskim manastirima (pod... Proročanstvo tibetanskih monaha o skoroj sudbini Zemlj

Pogled u budućnost duhovnim moćima nije ništa novo u tibetanskoj kulturi…

Kako prenosi portal procitajtevise.com, ono što je nekolicina indijskih turista svjedočila u tibetanskim manastirima (pod upravom kineske vlade) je vrlo zanimljivo. Prema pričama ovih turista, tibetanski monasi navodno tvrde da se svjetske sile kreću prema uništenju. ALI…

Oni su također vidjeli da svijet neće biti uništen!

Između sadašnjih velikih sila koje vladaju svijetom će se nastaviti sukobi i ratovanja. Terorizam i tajni rat će biti glavni problem.

U svijetu politike nešto će se dogoditi, upravo oko 2015. U tom periodu će svjetske sile težiti međusobnom uništenju. Cijeli svijet će biti usmjeren prema iščekivanju onog najgoreg. Teški politički manevri i pregovori će imati samo mali napredak. U svijetu će se početi sa sve jačim stremljenjem ka nuklearnom ratu.

I u to vrijeme, nešto nevjerojatno će se dogoditi, kažu budistički monasi s Tibeta.

Natprirodna duhovna sila će se uplesti i intervenirati, a sudbina svijeta bit će spašena.

Interpretiranje monaških izjava daje uvid u to da nas moćne duhovne sile promatraju cijelo vrijeme. One će intervenirati i spasiti će svijet od samouništenja.

Kad su upitani o viđenjima NLO iznad Indije i Kine, monasi su se nasmijali i rekli da nas vanzemaljske sile promatraju. Ljudskoj vrsti neće biti dozvoljeno da mijenja budućnost u tom obimu. Svako ljudsko biće kroz svoje postojanje i karmu ima mogućnost da utječe na sudbinu, ali mijenjati sudbinu svijeta u tom obimu, neće biti dozvoljeno.

Monasi su također spomenuli da poslije 2015. naša trenutna civilizacija će razumjeti da su krajnji vidici znanosti i tehnologije u zoni spiritualnog, a ne u materijalnoj, fizičkoj stvarnosti.

Iza 2015., tehnologije će krenuti drugim pravcem razvoja. Ljudi će upoznati srž spiritualnosti, odnos između tijela, uma i duše, reinkarnaciju i činjenicu da smo povezani sa svima kao dio Boga.

Prema njihovim viđenjima budućnosti, naša planeta je blagoslovljena, spašavana je cijelo vrijeme od bilo kakvih oštećenja, a većinu toga mi nismo ni svjesni. Kako naša tehnologija bude napredovala, mi ćemo biti u stanju razumjeti da su nas te duhovne sile spašavale cijelo vrijeme.

Interesantno, zar ne?

Izvor: procitejtevise.com/atma.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0