Pronađite mesto za odmor, razmišljanje i razonodu u Termama Olimia Pronađite mesto za odmor, razmišljanje i razonodu u Termama Olimia
Sveobuhvatna wellness ponuda, savršeni programi lečenja, relaksacija u saunama, mogućnost bavljenja sportom, zdrav vazduh i mir čine savršen odmor i preporod tela u Termama... Pronađite mesto za odmor, razmišljanje i razonodu u Termama Olimia

Sveobuhvatna wellness ponuda, savršeni programi lečenja, relaksacija u saunama, mogućnost bavljenja sportom, zdrav vazduh i mir čine savršen odmor i preporod tela u Termama Olimia.

Terme se nalaze u Obsotelju, u samom srcu Kozjanskog i predstavljaju jedne od najpoznatijih slovenačkih termi. Prema usmenom predanju, lekovitu vodu iz ovih krajeva koristili su još Rimljani i Kelti, a monasi iz reda Sv. Pavla iz Olimlja su na najbolji način koristili ovu vodu u lekovite svrhe. Ova voda pozitivno deluje na kožne bolesti, stanja nakon operativnih zahvata, reumatska oboljenja, smetnje u arterijskom protoku i ozleda na kostima i mišićima. Ovde svako može pronaći mesto za odmor, razmišljanje i razonodu.

Smeštaj

Dva hotela koja imaju po četiri zvedice će vam sigurno obezbediti prijatan boravak. To su dobitnik Plečnikove nagrade Wellness hotel Sotelia i obnovljeni hotel Breza. Ako očekujete najbolji hotelski smeštaj i bitno vam je da budete u kontaktu sa prirodom, ovi hoteli su stvoreni za vas. Pored ova dva izuzetna hotela tu su još i kamp Natura i hotel Rosa takođe sa četiri zvezdice. Ako ne želite u hotelski smeštaj, tu je i apartmansko naselje Vas Lipa koji nudi smeštaj sa tri zvezdice. Ovo naselje ima 25 kućica i 136 apartmana u kojima možete uživati.

unnamed (1)

Indikacije, lečilište i wellness

Prirodno lekovito sredstvo kojim raspolažu Terme Olimia je termalna voda čija temperatura varira od 24 do 36 stepeni celzijusa. Ova voda se crpi iz izvora čija dubina ide do 520 metara na području termalnog parka Aqualuna i kampa Natura. Temperatura vode na izvoru se kreće od 24 stepana celzijusa do 44. U termalnim bazenima, mešanjem vode sa više izvora se postiže idealna temperatura. Kakvu god terapiju termalnom vodom poželite, ovde je možete dobiti. Stručno osoblje će vam uz pomoć ove termalne vode pomoći ukoliko ste doživeli neku povredu ili se oporavljate posle operacije ili neke bolesti. Vaše telo će ponovo ojačati, vaši mišići i organi će ponovo biti oni stari i osećaćete se podmlađeno u veoma kratkom roku. Poznato je da termalna voda povoljno utiče na oporavljanje perifernih nerava i u lečenju kožnih bolesti. Takođe ovde možete naći i raznovrsnu ponudu antireumatskih programa.

Ako želite da se upoznate sa wellness načinom živora, onda su Terme Olimia mesto za vas. Wellness će očuvati vaše zdravlje i blagotvorno delovati na celo vaše telo i time pozitivno delovati na kvalitet vašeg života. Wellness Orhidelia je ponos termi. Zamislite najekskluzivnije termalne užitke. Upravo to je Wellness Orhidelia, najnovija akvizivija Termi Olimia. Ovde možete zaroniti u očaravajući vodeni svet, uživati u zagrljaju vodenih kapljica a tu je i nekoliko vrsta sauna. Podatak da se 2009. Wellness Orhidelia našao u najužem izboru za Svetski festival arhitekture (kategorija odmor) svedoči o ekskluzivnosti i kvalitetu ovog objekta.

Wellness centar Termalia nudi veliki broj programa za relaksaciju i uživanje i predstavlja pravu oazu bazena, sauna i masaža. Preko 2000 m2 vodenih površina u vidu otvorenih i zatvorenih bazena stoji na raspolaganju posetiocima.

Posebna i dodatna ponuda

U Termama Olimia gostima nikada neće biti dosadno jer im na raspolaganju stoji raznolika ponuda programa za rekreaciju. Ako želite fitnes centar, teniski, košarkaški ili fudbalski teren, salu za gimnastiku, dvoranu za kuglanje, odbojku na pesku ili badminton, ovde ćete naći sve navedeno. Ako želte da upoznate okolinu, to možete uraditi tokom organizovanih izleta ili jednostavno možete uzeti bicikl i sami istražiti prelepu prirodu. Ako volite golf, možete da odahnete jer Terme Olimia imaju i golf teren sa devet rupa. Naravno, tu je i program za najmlađe u vidu igraonica i kreativnih radionica.

U ponudi se nalazi i biznis, tj. kongresni turizam. U hotelu Sotelia se nalazi najveći deo kongresnih sala, a u hotelu Breza se nalazi ostatak. U kongresnom centru Olimia možete organizovati konferencije, sastanke, seminare, radionice i druge događaje kao što su izložbe, modne revije, banketi i sl. Naravno najsavremenija audio-vizuelna oprema je  prisutna i omogući će da vaše prezentacije deluju impresivno.

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0