Privuci ljubav svog života Privuci ljubav svog života
Postoje mnoga ljubavna pitanja i nedoumice, ali čini se kako je najvažnije i najčešće postavljano ljubavno pitanje kako privući pravog partnera. Tim pitanjem se... Privuci ljubav svog života

Postoje mnoga ljubavna pitanja i nedoumice, ali čini se kako je najvažnije i najčešće postavljano ljubavno pitanje kako privući pravog partnera. Tim pitanjem se opterećuju svi, a posebno žene koje su doživjele ljubavni neuspjeh ili su prošle kroz nekoliko loših veza.

Najveći problem je u tome što osobe nižu neuspješnu vezu jednu za drugom odbijajući naučiti išta iz njih. Bez obzira prekinuli vezu ili nastavili, uvijek iz nje imate nešto naučiti.

Za početak razmislite zbog čega ste privukli pogrešnog partnera. Nažalost, mnogo ljudi ne privlači ljubav, nego partnere s kvalitetama koje nikako nisu poželjne. Na početku to nije uvijek očito, ali s vremenom ćete primijetiti kako se vaš princ pretvara u žabu.

Prema zakonu privlačnosti morate postati ono što želite privući u svoj život. Kada bi se pitalo žene što očekuju od partnera većina žena bi ovo nabrojila:

– Privlačnost
– Suosjećajnost
– Povjerenje
– Brižnost
– Radišnost
– Razumijevanje
– Ljubaznost
– Darežljivost
– Pouzdanost
– Romantiku
Prvo loša vijest. Ako niste pouzdani, vrijedni, puni razumijevanja i ljubazni, šansu da pronađete takvog partnera imate kao da pronađete grudu snijega u paklu

Sada dobra vijest. Možete se transformirati, ali prije toga par riječi o traženju ljubavi na pogrešnim mjestima.

Ako ljubav tražite u nekome drugom, to je pogrešno mjesto. Većina slobodnih osoba će reći kako traži nekoga tko će ga upotpuniti, nekoga tko će ga usrećiti. Ipak, ako niste potpuni i ako niste sretni, nitko ne može upotpuniti te praznine. Stoga ćete nakon svake veze ostati ranjeni. Znači, sve počinje u vama.

Ako želite privući ljubav morate se u potpunosti transformirati. Možete započeti s postavljanjem granica i principa. Morate naučiti spriječiti sebe u disfunkcionalnom ponašanju na koje ste navikli. Također, morate izgraditi svoj osobni identitet i povećati osobnu moć. Prečesto se žene žrtvuju i očekuju da će tako dobiti ljubav. Ipak, to bi bilo jednako kao da se bacite pod autobus i očekujete da ćete se izvući kao neogrebeni heroj.

Partner će vas uvijek tretirati onako kako tretirate sami sebe i – točka!

Pravo mjesto za potragu ljubavi je ljubav. Ona je poput magneta, i ako postanete ljubav, ljubav ćete i privući. Dakle, vaša transformacija je ono s čim sve počinje i završava.

Naravno, pravi partner se neće magično pojaviti na vašim vratima, što znači da se morate kretati u društvu. Bavite se onim što volite. Volite li poslovna događanja, tjelovježbu ili tečajeve? Volite li muziku, kazalište ili umjetnost? Ovo su sve zanimljivi interesi koji vam omogućavaju da se pokažete. A na taj način ćete privući partnera koji dijeli zajedničke interese. Ali nemojte ganjati ljubav ili je pokušavati forsirati. Očekujte kako će ona doći i s vremenom i hoće.
Ponekad ljubav blokiramo na podsvjesnoj razini. Drugim riječima šaljemo energiju kojom signaliziramo kako nismo spremni za ljubav. Možda sa sobom još uvijek nosimo povrijeđenost iz prošlosti ili smo podsvjesno odlučili kako nismo spremni za ljubav dok ne pronađemo posao, izgubimo nekoliko kilograma i sl. Preispitajte svoje stavove i otkrit ćete razloge.

Izvor: CoverMagazin

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0