Prirodna voda Leda je “Must have” proizvod Prirodna voda Leda je “Must have” proizvod
U konkurenciji 400 brendova koje je predložila istraživačka agencija Nielsen, koja na tržištu BiH djeluje od 2006. godine, trgovci BiH su putem online upitnika... Prirodna voda Leda je “Must have” proizvod

U konkurenciji 400 brendova koje je predložila istraživačka agencija Nielsen, koja na tržištu BiH djeluje od 2006. godine, trgovci BiH su putem online upitnika odabrali, a In Store magazin organizirao izbor TOP 100 proizvoda koji trebaju biti na policama svih trgovina u državi, ali i svakom domaćinsvu.

Upravo je ovo “Must have“ priznanje pripalo i prirodnoj izvorskoj vodi Ledi.

Prirodna izvorska voda Leda je voda izvrsne kvalitete koja se crpi iz vrela Borak kod Širokog Brijega.

Leda je prva registrirana prirodna izvorska voda u Bosni i Hercegovini priznata od Agencije za sigurnost hrane BiH i svoj veliki procvat dočekala je 2014. godine akvizicijom brenda od strane poduzeća Lukas TP Nakić, Široki Brijeg, koje je svojim bogatim distribucijskim kanalima plasiralo Ledu u ruke potrošača po cijeloj državi, tako da danas Ledu možete pronaći u svim relevantnim trgovačkim lancima i HoReCa kanalima, raznim javnim, društvenim i sportskim ustanovama te mnogobrojnim gospodarskim subjektima.

Leda je danas možda i najperspektivniji brend flaširane vode u BiH zbog više faktora, ponajviše zbog izuzetne kvalitete čemu svjedoče analize uzorka od strane Zavoda javnog zdravstva FBiH ali i zbog vlasničke strukture koja ulaže značajna sredstva u modernizaciju proizvodnih pogona, marketinške aktivnosti i ljudske resurse.

Zahvaljujući svemu tome Leda ostvaruje izvrsne rezultate prodaje, postala je jedan od najbrže rastućih brendova u ovom segmentu i zasluženo je dobila ovu prestižnu nagradu.

Preporučujemo vam domaću kvalitetu za bolje zdravlje i razvoj domaće privrede.
Prirodna izvorska voda Leda – iz srca prirode.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a>Eliksir mladosti – idealni tretmani za podmlađivanje kože!

Eliksir mladosti – idealni tretmani za podmlađivanje kože!

Životni Stil sep 27, 2022 1

<a></a>Nesavršenosti kože: Kako ih razlikovati i ukloniti

Nesavršenosti kože: Kako ih razlikovati i ukloniti

Životni Stil sep 27, 2022 1