Prelijepe fotografije prirode u objektivu Igora Simovića Prelijepe fotografije prirode u objektivu Igora Simovića
Pretražujući internet valove u želji za pronalaženjem pozitivnih informacija i ideja, naišli smo na predivnu facebook stranicu na kojoj se nalazi preko 4000 hiljade... Prelijepe fotografije prirode u objektivu Igora Simovića

Pretražujući internet valove u želji za pronalaženjem pozitivnih informacija i ideja, naišli smo na predivnu facebook stranicu na kojoj se nalazi preko 4000 hiljade nevjerovatnih fotografija prirode Bosne i Hercegovine i regiona. Ove predivne fotografije izrađuje veliki zaljubljenik u  prirodu, Igor Simović.

To je  čovjek koji voli prirodu i koristi svaku priliku da pobjegne od asfalta i da uživa u cvrkutu ptica, žuboru rijeka i potoka i mirisu šuma i cvijeća .Oduševljen je našom prirodom Bosne i Hercegovine i smatra da je to, ako ne najljepša, onda jedna od najlijepših zemalja! Svoju ljubav prema prirodi i strast prema fotografiji  objedinio je na svojoj stranici, da bi mogao prenijeti na druge ljude svoja iskustva i impresije naše prirodne baštine i ljepote! Cilj mu  je obići što više prirodnih ljepota i prikazati svima sa kolikim blagom raspolažemo, probuditi poštovanje ljudi prema prirodi i razviti svijest o očuvanju našeg bogastva!

Uvjerite se i sami i posjetite ovu prelijepu facebook stranicu: Simović Igor -moje fotografije

Trenutno na  stranici ima više od  4000 fotografija. Oduzme li se oko 200 Crne Gore i Hrvatske, sve ostalo je Bosna i Hercegovina.

U nastavku Vam donosimo nekoliko fotografija od kojih će Vam na trenutak zastati dah!

Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0