Prelijepa priča: Djevojčica živi zahvaljujući psu Lily Belle Prelijepa priča: Djevojčica živi zahvaljujući psu Lily Belle
Sedmogodišnja Meghan Weingarth iz Suwaneeja u američkoj saveznoj državi Georgiji alergična je na kikiriki i bademe. Svaka namirnica koju pojede, a da u sebi... Prelijepa priča: Djevojčica živi zahvaljujući psu Lily Belle

Sedmogodišnja Meghan Weingarth iz Suwaneeja u američkoj saveznoj državi Georgiji alergična je na kikiriki i bademe. Svaka namirnica koju pojede, a da u sebi ima neki od ta dva proizvoda, kod nje bi izazvala anafilaktički šok i prouzrokovala smrt.

Ipak, Megan i njezini roditelji žive prilično bezbrižno i to zahvaljujući psu Lily Belle.Ova mješanka zlatnog retrivera i pudlice istrenirana je da bez greške namiriše svaku namirnicu koja sadrži kikiriki ili bademe. Lily Belle 24 sata dnevno bdije nad djevojčicom. Onjuši svu hranu koja Meghan želi pojest i ako nanjuši da u njoj ima badema ili kikirikija, upozori djevojčicu.

Jednostavno podizanjem šape “kaže” da to nikako ne smije pojesti!Lily Belle sa djevojčicom provodi praktično 24 sata dnevno – sjedi pored nje u školi, prati je u crkvu, prodavnicu, na proslavu rođendana, ide i u bolnicu kad Meghan mora na preglede i tretmane.

Izvor: doznajemo

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.