Prekrasne fotografije Zemlje Prekrasne fotografije Zemlje
Astronauti sa Međunarodne svemirske stanice “Mir” napravili su nove fotografiije planete Zemlje iz svemira, a na slikama se vide mnoge zanimljive lokacije. Već 11... Prekrasne fotografije Zemlje

Astronauti sa Međunarodne svemirske stanice “Mir” napravili su nove fotografiije planete Zemlje iz svemira, a na slikama se vide mnoge zanimljive lokacije.

Već 11 godina i gotovo 300 dana u Zemljnoj orbiti kruži umjetni satelit ISS (International Space Station), zajadnički projekt čak pet svemirskih agencija i to američke NASA-e, ruske FSA, japanske JAXA-e, europske ESA-e te kanadske CSA. Svrha ISS-a je između ostalog i testiranje tehnologija, opreme i sistema koje koristimo u misijama na Mjesec i Mars, no i za ovozemaljske projekte koji vam danas predstavljamo.

Korisnica video servisa Vimeo potrudila se i fotografije koje šalje ISS objavila je u video isječku koji ćemo iskoristiti kao uvod u novi radni tjedan.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0