Predstavljen novi turistički projekat u BiH  – Bhtour Predstavljen novi turistički projekat u BiH  – Bhtour
Pod nazivom „Drugačiji pogled na Bosnu i Hercegovinu“ sinoć je u hotelu Hollywood na Ilidži predstavljen novi turistički projekat u Bosni i Hercegovini. Riječ... Predstavljen novi turistički projekat u BiH  – Bhtour

Pod nazivom „Drugačiji pogled na Bosnu i Hercegovinu“ sinoć je u hotelu Hollywood na Ilidži predstavljen novi turistički projekat u Bosni i Hercegovini. Riječ je o Bhtour-u – turističkom projektu pokrenutom u agenciji Visia d.o.o. Aktivnosti u okviru projekta odnosiće se na umrežavanje turističke ponude destinacija Bosne i Hercegovine, podsticanje razvoja turizma kroz promotivne aktivnosti i prezentaciju cjelokupne turističke ponude. Realizovanje aktivnosti sprovodi se i sprovodiće se kroz turistički portal Bhtour.ba, saradnju sa Nacionalnom Geografijom, veliki sajam turizma u BiH i izdavanjem turističkog godišnjaka.

Turistički portal Bhtour.ba počeo je sa radom početkom 2013. godine i prezentuje cjelokupnu turističku ponudu Bosne i Hercegovine kroz 10 destinacija. Dostupan je na B/H/S i engleskom jeziku. Korisnicima portala će, osim informacija o turističkoj ponudi BiH, biti od koristi Kalendar dešavanja koji objedinjuje sve kulturne, zabavne, sportske i druge događaje u cijeloj državi, kojima će stanovnici BiH i turisti upotpuniti svoje slobodno vrijeme u Bosni i Hercegovini i interaktivna mapa pomoću koje će se vršiti jednostavna pretraga na portalu i koja će koristiti svim posjetiocima BiH da na lak i brz način pomoću GPS koordinata pronađu put do željenog odredišta. Poseban dio sajta rezervisan je za Blog gdje koji će činiti autorski tekstovi o turističkim destinacijama i turističkim uslugama u BiH.

Saradnjom VISIA d.o.o. sa Nacionalnom Geografijom, kroz koju se prezentuju turistički potencijali Bosne i Hercegovine na Geo turističkom portalu za Zapadni Balkan, omogućuje se promociju bosanskohercegovačkog turizma u cijelom svijetu.

Prezentaciji projekta Bhtour prisustvovali su brojni turistički radnici, načelnici opština/općina u BiH, predstavnici turističkih zajednica i organizacija u Bosni i Hercegovini, predstavnici turističkih agencija, hotelijeri, ugostitelji.

Bhtour je projekat koji planira pomjeriti granice turističke promocije a naročito granice u internet promociji koja danas predstavlja neophodan vid turističkog marketinga.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0