Predstavljamo: Sav taj sevdah, nova emisija FACE TV-a Predstavljamo: Sav taj sevdah, nova emisija FACE TV-a
FACE TV je počeo sa emitiranjem nove emisije u svome programu I to pod nazivom ‘Sav taj sevdah’. Radi se o kontakt emisiji posvećenoj... Predstavljamo: Sav taj sevdah, nova emisija FACE TV-a

FACE TV je počeo sa emitiranjem nove emisije u svome programu I to pod nazivom ‘Sav taj sevdah’.

Radi se o kontakt emisiji posvećenoj promociji i očuvanju sevdaha kao bh. baštine i to kroz interpretaciju i razgovor o sevdalinci uživo u studiju. Emisija je vrlo jednostavnog koncepta.

U svakom izdanju gostovaće po jedan gost, izvođač sevdalinke, koji će razgovarati sa voditeljem u studiju dok će gledatelji moći uživo putem telefona da se uključe u program, porazgovaraju sa gostom i naruče svoju omiljenu sevdalinku.  ‘Sav taj sevdah’ ugostiće najpoznatija imena bh. sevdalinke danas ali i nove mlade talente. Trajanje emisije je 60 minuta a biće emitovana svake nedjelje u 20 sati. Gledaoci u Australiji i SAD-u moći će je gledati i u repriznim terminima ponedjeljkom od 03:15 do 04:15 sati i svake četvrtka od 22:00 sata.

Ovaj jednostavan i dopadljiv koncept biće zasigurno zanimljiv širem gledateljstvu, a nadamo se da će pobuditi pažnju i mlađih gledatelja radi očuvanja ovog vrijednog bh. nasljeđa. Već prvo izdanje emisije izazvalo je ogromnu pažnju gledatelja, kako u BiH tako i širom Evrope, sa pozivima iz Njemačke, Austrije, Makedonije i drugih evropskih zemalja.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0