Predstavljamo: Melika Moranjkić ponovno osvaja svojim glasom Predstavljamo: Melika Moranjkić ponovno osvaja svojim glasom
Davno dokazasmo da naša lijepa domovina ima mnoštvo dijamanata.Počevši od prirodnih resursa pa do onih najvrijednijih, a to su ljudi. Jedan od dijamanata,hoću reći... Predstavljamo: Melika Moranjkić ponovno osvaja svojim glasom

Davno dokazasmo da naša lijepa domovina ima mnoštvo dijamanata.Počevši od prirodnih resursa pa do onih najvrijednijih, a to su ljudi. Jedan od dijamanata,hoću reći jedna od dijamanata je i Melika Moranjkić.

Ona je pravi dijamant.Mlada, lijepa i što bi naš narod rekao još i talentovana. Melika je  prošle godine oduševila cijeli region svojim glasom i izvedbom pjesme od Celine Dion – “Power of love”. Niko nije mogao ostati imun na taj glas, i te emocije.

Melika je naša mlada zvijezda. Zvijezda u usponu. Doći će ona do zvijezda. Ostvarit će svoj san, i ciljeve. Polahko korača ka tome pa je tako gostovala na  mnogobrojnim nastupima sa već afirmisanim i slavnim pjevačima. Jedan od takvih nastupa bio je kada se Meliki ispunio san da zapjeva sa Kaliopi.

Da uživa dok pjeva vidi se i novim coverom koji je snimljen u saradnji sa muzičkim studiom “Prizma Records”, a za video produkciju bili su zaduženi Almir Mujkanović, Srđan Rakita i Sadik Hadžić. Melika je ovom izvedbom pokazala još jednom svoj talenat i potvrdila da ima fenomenalan glas kojeg ćemo, sigurni smo, još dugo slušati u budućnosti.

Uživajte u njenoj izvedbi pjesme od Whitney Houston – “I Have Nothing”.

Za pozitivne : Mesud Moranjkić

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0