Predstavljamo blog i fb stranicu: Dnevna Doza Motivacije Predstavljamo blog i fb stranicu: Dnevna Doza Motivacije
Tragajući za stranicama i sadržajima koji se bave sličnim temama kao i naš portal naišli smo na veoma zanimljiv blog i istoimenu facebook stranicu... Predstavljamo blog i fb stranicu: Dnevna Doza Motivacije

Tragajući za stranicama i sadržajima koji se bave sličnim temama kao i naš portal naišli smo na veoma zanimljiv blog i istoimenu facebook stranicu : Dnevna Doza Motivacije.

Dnevna doza motivacije (DDM) je sajt za one koji hoće više od onoga što im život trenutno pruža. Da li je to više para, samopouzdanja, motivacije, bolji odnosi ili posao, svako će naći nešto što im može pomoći na putu ka uspjehu.

DDM je nastala kao odgovor na manjak volje, cilja i samopouzdanja  ljudi, kao i zbog onih koji teže ka tome, ali ih nedostatak motivišućeg materijala na našem jeziku  dosta spriječava u tome..

Na Dnevnoj dozi motivacije naći ćete dosta motivišućih videa, iz raznih sfera života, mudre izreke i pouke, kao i paragrafe iz određenih knjiga, koje mogu da vas poguraju da najzad uradite ono što se dugo odlagali.

Kako i zašto DDM?

Jedna knjiga, jedan video, jedna izreka, može da bude iskra koja može da pokrene nezaustavljivu mašinu ka boljoj budućnosti i ličnosti. Pošto niko ne zna tačno šta je to, naš zadatak je da napravimo što više materijala dostupnim svakom ko traga za tim pokretačem promjene.

Web adresa bloga: dnevnadozamotivacije.com

Facebook fan page: www.facebook.com/DnevnaDozaMotivacije

Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0