Praktično i jeftino: Kako do bolje organizacije? Praktično i jeftino: Kako do bolje organizacije?
Spremate se na put, izlet ili jednostavno želite biti bolje organizirani. Predlažemo nekoliko malih, praktičnih savjeta za bolju organizaciju u vašem domu i to... Praktično i jeftino: Kako do bolje organizacije?

Spremate se na put, izlet ili jednostavno želite biti bolje organizirani. Predlažemo nekoliko malih, praktičnih savjeta za bolju organizaciju u vašem domu i to korištenjem uobičajenih kućnih pomagala koje već imate.

Imate vješalicu za kapute u hodniku? Taj korisni predmet može izvrsno poslužiti i za vaše ogrlice koje obično držite u nekoj kutiji

Povješajte raznobojnu bižuteriju na vješalicu koju možete montirati na zid spavaće ili dnevne sobe. Tako će ogrlice, kada ne ukrašavaju vaš vrat, izvrsno dekorirati zid sobe.

Lak za nokte (ni)je namijenjen samo vašim noktima. Naime, ukoliko imate nekoliko bočica različitih lakova za nokte, njima možete prebojati vaše ključeve.

 60182090

Tako ćete uvijek znati koji ključ otvara određenu bravu. Crveni za drvarnicu, ljubičasti za kućna vrata… Vrećica za rublje za pranje u mašini može poslužiti i kao štitnik za osjetljivo posuđe koje želite oprati u stroj za pranje suđa. Stavite delikatne šalice i tanjuriće u mrežastu vrećicu za rublje i pažljivo posložite u perilicu posuđa. Tako ćete ga zaštititi od mogućih lomova.

60182095

 

Spremate se za skijanje i želite ponijeti i pribor za šivanje. Uzmite praznu kutiju za šibice i u nju smjestite dva konca i iglu za šivanje. K tome, kutija je dovoljno velika i za nekoliko dugmadi.

Visoka prozirna vaza stoji već dugo na vrhu kuhinjskih ormarića. Dobili ste je kao poklon, no prevelika je za vaše omiljene kitice cvijeća. Stavite li u nju nekoliko rola toaletnog papira i smjestite li je na pod kupaonice, dobit ćete efektan i zanimljiv držač papira.

Ne bacajte kutiju za 6 pack pivo, jer ona će izvrsno poslužiti kao savršeno organizirana kutija za piknik. U jedan pretinac stavite pribor za jelo, u drugi začine, treći salvete….

60182097

Sačuvajte kartonska rolica sredine toaletnog papira i u njih pospremite produžne kablove, telefonske žive i sve ono što vam ne treba uvijek, a morate imati u svom domu.

Izvor: zadovoljna.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0