Pozitivne ličnosti: NAJMENADŽERI JUGOISTOČNE I SREDNJE EVROPE BRAĆA KARIĆ, MUNEVERA FOČO I TOMISLAV DEBELJAK Pozitivne ličnosti: NAJMENADŽERI JUGOISTOČNE I SREDNJE EVROPE BRAĆA KARIĆ, MUNEVERA FOČO I TOMISLAV DEBELJAK
Za najmenadžere jugoistočne i srednje Evrope u 2016. godini na istoimenoj manifestaciji koja je večeras održana u Sarajevu izabrani su Bogoljub i Dragomir Karić,... Pozitivne ličnosti: NAJMENADŽERI JUGOISTOČNE I SREDNJE EVROPE BRAĆA KARIĆ, MUNEVERA FOČO I TOMISLAV DEBELJAK

Za najmenadžere jugoistočne i srednje Evrope u 2016. godini na istoimenoj manifestaciji koja je večeras održana u Sarajevu izabrani su Bogoljub i Dragomir Karić, Munevera Fočo i Tomislav Debeljak.

Bogoljub i Dragomir Karić su dobili priznanja kao počasni predsjednik i predsjednik Savjeta direktora kompanije “BK grupa Dana holdings”, Tomislav Debeljak kao vlasnik i predsjednik Uprave kompanije “Div grup Samobor” i “Brodosplit” iz Splita, i Munevera Fočo kao generalna direktorica goraždanske kompanije “Unis gineks”.

Ove kompanije su proglašene i najkompanijama jugoistočne i srednje Evrope 2016. godine.

Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić istakao je da večerašnja manifestacija sve više dobija na prestižu samim tim što promovira vrijednosti rada i rezultata koje stvaraju kompanije i pojedinci.

“Jako je važno da prati aktivnosti u našoj zemlji, te aktivnosti u regionu, ali i sve ljude koji doprinose saradnji i razumijevanju i koji pri tome postižu rezultate u razvoju ekonomije BiH i regiona”, istakao je Đokić.

Dragomir Karić rekao je da je kompanija “BK grupa Dana holdings” jedna od najvećih građevinskih kompanija u jugoistočnoj Evropi sa mega projektom u Bjelorusiji od 13 milijardi dolara.

“Jutros sam pozvao sve kompanije iz regije neka izvole i dođu jer ima posla.
Uputio sam i apel političarima da pokušaju, ako mogu, oni da se prilagode nama, to jeste preduzetnicima i biznismenima jer mi plaćamo redovne poreze, dadžbine. Država treba da prestane da bude poslodavac”, naveo je Karić.

Manifestaciju je organizirala Direkcija za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope.

Izvor: http://www.bhrt.ba/ekonomija/privreda/sarajevo-najmenadzeri-jugoistocne-i-srednje-evrope-braca-karic-munevera-foco-i-tomislav-debeljak/

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0