Potpisani ugovori za nabavku mašina za rudnike Kakanj i Breza Potpisani ugovori za nabavku mašina za rudnike Kakanj i Breza
U Direkciji JP Elektroprivreda BiH (JPEPBiH) u Sarajevu danas su potpisani ugovori o nabavci dviju mašina za izradu jamskih prostorija u rudnicima mrkog uglja... Potpisani ugovori za nabavku mašina za rudnike Kakanj i Breza

U Direkciji JP Elektroprivreda BiH (JPEPBiH) u Sarajevu danas su potpisani ugovori o nabavci dviju mašina za izradu jamskih prostorija u rudnicima mrkog uglja “Kakanj” i “Breza”.

Nabavka mašina investicija je JP Elektroprivreda BiH u vrijednosti 2,5 miliona KM i realizuje se u okviru programa dokapitalizacije rudnika.

Ugovore o nabavci mašina za izradu jamskih prostorija potpisali su v.d. direktora RMU “Kakanj” Mirsad Jašarspahić, direktor RMU “Breza“ Suad Ćosić i uime kompanije REMAG S.A. Katowice, Poljska, Tadeusz Kopiec, komercijalni direktor.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0