Posljednji metri pločnika postavljaju se na sarajevskoj ferhadiji Posljednji metri pločnika postavljaju se na sarajevskoj ferhadiji
Sanacija šetnice i rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Ferhadija na dijelu koji administrativno pripada Općini Centar, od Gajevog trga do ulice Ćemaluša u naredna tri... Posljednji metri pločnika postavljaju se na sarajevskoj ferhadiji

Sanacija šetnice i rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Ferhadija na dijelu koji administrativno pripada Općini Centar, od Gajevog trga do ulice Ćemaluša u naredna tri dana će biti završena.

Rok za završetak radova, koji su počeli 7. oktobra, planiran je za 15. decembar. Sredstva za rekonstrukciju u vrijednosti od 500.000 KM izdvojila je Općina Centar.

Radnici postavljaju posljednje metre pločnika.

1480639_741856279176798_594229099_n

Prethodno je KJKP ”Vodovod i kanalizacija” uradio zamjenu dotrajale vodovodne mreže, nakon čega su radnici građevinske firme ”Sela” počeli postavljanje granitnih ploča debljine osam centimetara.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0