Posljednji metri pločnika postavljaju se na sarajevskoj ferhadiji Posljednji metri pločnika postavljaju se na sarajevskoj ferhadiji
Sanacija šetnice i rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Ferhadija na dijelu koji administrativno pripada Općini Centar, od Gajevog trga do ulice Ćemaluša u naredna tri... Posljednji metri pločnika postavljaju se na sarajevskoj ferhadiji

Sanacija šetnice i rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Ferhadija na dijelu koji administrativno pripada Općini Centar, od Gajevog trga do ulice Ćemaluša u naredna tri dana će biti završena.

Rok za završetak radova, koji su počeli 7. oktobra, planiran je za 15. decembar. Sredstva za rekonstrukciju u vrijednosti od 500.000 KM izdvojila je Općina Centar.

Radnici postavljaju posljednje metre pločnika.

1480639_741856279176798_594229099_n

Prethodno je KJKP ”Vodovod i kanalizacija” uradio zamjenu dotrajale vodovodne mreže, nakon čega su radnici građevinske firme ”Sela” počeli postavljanje granitnih ploča debljine osam centimetara.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *