PHARRELL WILLIAMS: 7 tajnih uspjeha PHARRELL WILLIAMS: 7 tajnih uspjeha
Mini mogul, kako mu američki mediji sve češće tepaju, najpoznatiji je po svom eklektičnom stilu, skromnosti i uspješnosti koja ga prati na svim područjima... PHARRELL WILLIAMS: 7 tajnih uspjeha

Mini mogul, kako mu američki mediji sve češće tepaju, najpoznatiji je po svom eklektičnom stilu, skromnosti i uspješnosti koja ga prati na svim područjima djelovanja. Pharrell Williams (42) nije samo poznati pjevač, nego je i iznimno uspješan poduzetnik koji djeluje na nekoliko različitih područja.

Američki izvođač, producent, dizajner odjeće, interijera i nakita, autor te umjetnik – u posljednje vrijeme niže uspjeh za uspjehom, a u nedavnom intervjuu za Fast Company otkrio je kako se ne boji ničega.

– Znam što trebam izbjegavati. Volim proučavati svemir, no nemam potrebu ići tamo – izjavio je Pharrell i dodao još nekoliko tajni koje su ga dovele do titule mini mogula.

  1. Okreni svaki kamen

Pharrell Williams radi toliko različitih stvari i trudi se maksimalno sudjelovati u svakoj od njih. Uvijek je u potrazi za novim suradnjama, poznanstvima i poslovnim prilikama.

  1. U redu je biti drugačiji

Nemojte se suzdržavati ili pokušavati uklopiti u postojeće kalupe. Razmišljajte izvan okvira i argumentirano to živite. Pharrell tvrdi kako se oduvijek osjećao poput autsajdera, a tek kasnije je u tome pronašao snagu i inspiraciju.

  1. Budite strastveni u svom poslu

Ukoliko vas postojeći posao ne čini sretnima i ne budi strast u vama – promijenite karijeru. Izađite iz zone ugode i pokušajte s onime što vas posebno veseli i u čemu pronalazite smisao.

  1. Svaka vrata imaju ključ

Odnosno, svaki problem ima rješenje. Pharrellu je problem raditi s ljudima koji ga ne motiviraju, a s obzirom da muškarce svrstava upravo u tu kategoriju – surađuje u najvećoj mjeri s ženama (80 posto njegovih zaposlenika su žene).

  1. Okružite se ljudima od kojih možete učiti

Katkad je potrebno utišati svoj ego i jednostavno slušati, upijati i pitati za savjet one koji su uspješniji i zadovoljniji.

  1. Surađujte

Od mikro do makro razine. Surađujte sa svojim timom, ali i osluškujte potrebe svojih klijenata, obožavatelja, odnosno tržišta. Razgovarajte i uvažavajte sve okosebe.

  1. Cijenite druge

Ne omalovažavajte tuđe vrijeme i trud. Slavni pjevač najpoznatiji je po svojoj skromnosti i izjavama u kojima nikada ne smatra samo sebe zaslužnim za uspjeh određenog projekta, nego ističe kako je za to zaslužan i vjerni tim ljudi koji rade za njega.

Izvor: Jutarnji.hr

 

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0