Ovo su 5 znakova da je zaljubljen do ušiju Ovo su 5 znakova da je zaljubljen do ušiju
U novoj ste vezi i ne treba niti napominjati da se osjećate kao u sedmom nebu, nasmijani ste i veseli, uživate u svojoj zaljubljenosti... Ovo su 5 znakova da je zaljubljen do ušiju

U novoj ste vezi i ne treba niti napominjati da se osjećate kao u sedmom nebu, nasmijani ste i veseli, uživate u svojoj zaljubljenosti i novoj vezi. No, želite li znati je li i on zaljubljen do ušiju kao i vi, onda je ovo tekst za vas jer odajemo sigurne znakove da je lud za vama, baš kao i vi za njim (a možda i mrvicu više).

Dopisujete se dugo

Budimo realni, žene su te koje vole slati poruke, dopisivati se pa makar i 5 minuta nakon što ste se rastali. No, ako je on taj koji nedugo nakon rastanka počinje komunikaciju i nije mu problem dopisivati se s vama, onda je totalno lud za vama! Jednom će vam možda i priznati da mu je inače žrtva to maratonsko dopisivanje, piše Savjetnica.

Želi slušati o vama

Bilo da pričate o poslu, obitelji, ili tek usputnom događaju, on vas sluša. Pomno prati vašu priču, postavlja potpitanja i što je najvažnije, pamti! Nakon par dana vas iznenadi nečim što ste usputno spomenuli i niste nikad ni mislili da je zapamtio. Znači da mu je pažnja usmjerena na vas maksimalno, a to sigurno ne bi bila da nije zaljubljen.

Želi upoznati vaše prijatelje i obratno

Raspituje se o vašoj najboljoj prijateljici, curama s kojima izlazite, kolegici s kojom jedete ručak.
Želi svih upoznati, a kad ih upozna vidite da im se trudi svidjeti. Zna da su one dio vašeg života i želi steći njihove simpatije kako bi vam i one potvrdile da je on pravi izbor za vas. Isto tako, spominje vam svoje prijatelje, obitelj, i govori o namjeri da vas upozna s njima. Cura koju dečko dovede u društvo može značiti samo jedno – da misli ozbiljno! Budite sigurni da usputne avanture nisu dostojne da ih dovede pred svoju ekipu, zato ako ste izabrani za to, bez sumnje želi s vama na duge staze!

Ponaša se zaštitnički

Čim primjeti da vam je hladno, nudi vam svoju jaknu ili zagrljaj, ako primjeti na vašem licu negodovanje odmah ga zanima što nije u redu i trudi se to popraviti. Muškarac instinktivno želi štititi i voditi brigu o curi do koje mu je stalo. Nemojte se praviti da vam se to ne sviđa, sve smo mi prikrivene princeze željne tetošenja!

Uvažava vaše mišljenje

Bilo da se radi o izboru odjeće, posla ili nekih njegovih odnosa s prijateljima, obitelji, uvijek traži vaše mišljenje i vidite da ga i u dosta slučajeva uvažava i ponese se onako kako ste ga savjetovali.
Znači da vas smatra i najpametnijom, a ne samo najljepšom curom, što je još samo jedan dokaz koliko mu je stalo i koliko i on uživa što vas ima za curu!

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0