Ove zime upečatljivi su topli tonovi: Bogata paleta raskošnih čokoladnih boja Ove zime upečatljivi su topli tonovi: Bogata paleta raskošnih čokoladnih boja
Na modnim pistama ove zime upečatljivi su topli tonovi, kako na odjeći, tako i na licu. Stilisti za dnevnu i večernju šminku predlažu bogatu... Ove zime upečatljivi su topli tonovi: Bogata paleta raskošnih čokoladnih boja

Na modnim pistama ove zime upečatljivi su topli tonovi, kako na odjeći, tako i na licu. Stilisti za dnevnu i večernju šminku predlažu bogatu paletu raskošnih čokoladnih boja. Ovi intenzivni tonovi dobro pristaju i crnkama i plavušama, licu daju poseban šarm i toplinu, a izbor je veliki od crne čokolade do karamele i kapućina.

Sjenka u tamnobraon nijansi sa svjetlucavim efektom osvježava pogled, a preko dana je možete kombinovati s bijelom sjenkom koju bi trebalo nanijeti na unutrašnji ugao oka. Možete da isprobate i „smokey eyes“ stil u čokoladnim nijansama. Oči osjenčite sjenkama u braon boji od najtamnije (uz trepavice) do najsvijetlije, na pregibu oka.

Uz ove nijanse isprobajte i maskaru u braon boji. Ne zaboravite da sa očima uskladite i obrve. Definišite ih braon sjenkom, a nijansu izaberite prema kosi. Čokoladne tonove možete da kombinujete i sa zlatnim, sivkastim, ružičastim ili ljubičastim, u zavisnosti kakve je boje kosa, oči, odjeća.

I usne možete da istaknete karminom u boji čokolade, atraktivno djeluje diskretna braon-bež nijansa, ali i bakarno-smeđa, koja izgledu daje notu glamura.

Izvor: novosti.rs

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0