Ova četiri napitka čarobno će djelovati na vaše tijelo Ova četiri napitka čarobno će djelovati na vaše tijelo
Čuli ste do sada mnogo puta, a i sami vjerovatno znate da lijekovi nanose isto toliko štete koliko i koristi, pa sljedeći put prije... Ova četiri napitka čarobno će djelovati na vaše tijelo

Čuli ste do sada mnogo puta, a i sami vjerovatno znate da lijekovi nanose isto toliko štete koliko i koristi, pa sljedeći put prije nego što posegnete za njima probajte neki od ovih napitaka koji će čarobno djelovati na vašu krv, pa tako i cijelo tijelo!

Napitak za pročišćavanje srčanih vena

Potrebno je: 2dl soka od limuna, 2dl soka od đumbira, 2dl soka od bijelog luka, 2dl jabukovog sirćeta, 600ml prirodnog meda Priprema: Sve izmješajte i kuhajte na tihoj vatri sat vremena. Kada se ohladi pomješajte sa medom i čuvajte u tegli. Pijte jednu kašiku svaki dan prije doručka. Pored toga što je dobar za vene, ovaj napitak ima i dobar ukus.

Super zeleni pročišćivač jetre

Potrebno je: 20ml gujine trave (ili sikavica, čičak, gospin trn), 2 drške celera, 1 krastavac, šaka zelene salate, šaka kelja, šaka peršuna, 1 limun. Priprema: Izmiješajte sve sastojke u sokovniku, samo je potrebno da stavite celer i krastavac na kraju.

Sok za smanjenje krvnog pritiska

Potrebno je: Šaka špinata, bijeli luk, 4 mrkve, 2 drške celera 1/4 limuna.Priprema: Izmiješajte sve sastojke u sokovniku.

Detoksikacija krvi sa cveklom

Potrebno je: 1 cvekla, 1 mrkva, 1 celer, kriška đumbira, 1 limun i 1 jabuka.Priprema: Izmiješajte sve sastojke u sokovniku.

Izvor: namirnice.ba

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0