Otvoren Sarajevo Holiday Market Otvoren Sarajevo Holiday Market
Simboličnim paljenjem svjećica na ukrašenoj jelki visokoj više od 20 metara danas je na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović u Sarajevu otvoren treći po... Otvoren Sarajevo Holiday Market

Simboličnim paljenjem svjećica na ukrašenoj jelki visokoj više od 20 metara danas je na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović u Sarajevu otvoren treći po redu Coca Cola Sarajevo Holiday Market. 

Tradicija paljenja svjećica na centralnoj gradskoj jelki od čelnika Gradske uprave se nastavlja, pa je i ove godine prekidač na jelki pritisnuo gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić, uz pomoć ambasadorice Kraljevine Norveške Anne Vibeke Lilloe i šefa Misije USAID-a u BiH Davida Bartha.

Treću godinu na istom mjestu, ali u novom, još blistavijem ruhu Coca Cola Sarajevo Holiday Market pruža priliku za prazničnu kupovinu u okviru 29 kućica u kojima izlagači nude rukotvorine, kvalitetne proizvode, delicije… Ova sajamska manifestacija će upotpuniti i uveseliti zimsku ponudu glavnog grada BiH kroz mnoštvo zabavnih sadržaja, a traje do 14. januara 2014.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *