Otkrivena najveća svjetska tajna? Da li je ovo originalni recept za Koka-Kolu!? Otkrivena najveća svjetska tajna? Da li je ovo originalni recept za Koka-Kolu!?
Klif Kladž bavi se prodajom i pronalaženjem antikviteta i misli da je naišao na veliko blago – kopiju tajnog recepta za Koka Kolu. Kladž... Otkrivena najveća svjetska tajna? Da li je ovo originalni recept za Koka-Kolu!?

Klif Kladž bavi se prodajom i pronalaženjem antikviteta i misli da je naišao na veliko blago – kopiju tajnog recepta za Koka Kolu.

Kladž i njegova žena Arlin kupili su set dokumenata na aukciji i među njima se našao i recept za gazirano piće iz 1943. godine.

On vjeruje da je u pitanju zaista recept za Koka Kolu zbog „tragova“ koji su ostavljeni u receptu, a recept je izuzetno sličan receptu za Koka Kolu koji je 2011. otkriven u radio emisiji „The American Life“.

Kludž je postavio ovaj recept na sajt za prodaju stvari eBay sa početnom cijenom od 5 miliona dolara, ili možete odmah da ga kupite bez licitacije za 15 miliona dolara, a za sada još nije bilo ponuda.

Za sada je nepoznato da li je u pitanju pravi recept pošto Koka Kola nije kontaktirala Kludža.

Sa druge strane, Ted Rajan, koji radi u arhivi kompanije Koka Kola, smatra da je u pitanju recept za piće poput Koka Kole, ali ne i za samu Koka Kolu.

Izvor: B92

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0