Održana manifestacija ‘100 žena u planini’ Održana manifestacija ‘100 žena u planini’
Sedma po redu manifestacije radosti i ljepote druženja žena u prirodi pod nazivom “100 žena u planini”, u spomen na inicijatoricu tog događaja Marinu... Održana manifestacija ‘100 žena u planini’

Sedma po redu manifestacije radosti i ljepote druženja žena u prirodi pod nazivom “100 žena u planini”, u spomen na inicijatoricu tog događaja Marinu Dodik, u nedjelju je održana u organizaciji Hrvatskog planinarskog društva (HPD) “Prenj 1933.”.

U manifestaciji su sudjelovale osamdeset i tri ženske osobe, najmlađa među njima bila je devetomjesečna Katrin, dok je najstarijoj sudionici bilo 59. godina.

Krajni cilj planinarki bio je predio Žlijeb koji se nalazi na 1092 metra nadmorske visine na planini Čvrsnici. Uspon kroz bukovu šumu punu proljetnica trajao oko 2 i pol sata, a prošao je uz druženje, pjesmu i sjećanje.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *