Odbacite umor i stres na prirodan način Odbacite umor i stres na prirodan način
Kako na prirodan način odbaciti umor i stres te s osmijehom uživati u svim blagodatima proljeća? Rješenje je u fitoterapiji i snažnim moćima biljaka.... Odbacite umor i stres na prirodan način

Kako na prirodan način odbaciti umor i stres te s osmijehom uživati u svim blagodatima proljeća? Rješenje je u fitoterapiji i snažnim moćima biljaka.

Gospina trava Pomaže kod sezonskih smetnji kao što su proljetni umor i malaksalost. U fitoterapiji se upotrebljava kao lijek protiv depresije. Uzmite je u kapsulama ili kao tinkturu.

Matičnjak Istodobno umiruje i podiže razinu energije pa je dobar za opuštanje nakon stresnog dana i prije spavanja ako imate teškoća sa snom. Od matičnjaka napravite ukusni čaj.

Glog Jača i regulira rad srca te opušta mišiće, umiruje živčani sustav i umanjuje stres. Uzimajte ga u obliku tinkture ili čaja.

Zob Njezino umirujuće djelovanje ublažava nervozu i iscrpljenost, a pomaže i da se lakše utone u san. Napravite zobenu kašu za doručak ili napitak sa žličicom meda za laku noć.

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *