Obnovite izgled bez prevelikih izdataka : Rotiranje zimske garderobe s kojom raspolažete u svom ormaru Obnovite izgled bez prevelikih izdataka : Rotiranje zimske garderobe s kojom raspolažete u svom ormaru
Ako vam je već dojadilo rotiranje zimske garderobe s kojom raspolažete u svom ormaru, a ipak ne biste da potrošite brdo novca za nove... Obnovite izgled bez prevelikih izdataka : Rotiranje zimske garderobe s kojom raspolažete u svom ormaru

Ako vam je već dojadilo rotiranje zimske garderobe s kojom raspolažete u svom ormaru, a ipak ne biste da potrošite brdo novca za nove komade, donosimo vam nekoliko savjeta kako da obnovite izgled bez prevelikih izdataka.

Nosite “oversize” džemper preko svečanog komada

Trend koji je otpočela modna ikona Kate Moss, ove je sezone naročito u trendu. Veliki šlampavi džemper preko romantične haljine – tako cool i sofsiticirano.

Kupite jeftin par rukavica

Jedan takav zanimljiv predmet može značajno osvježiti svaki look. Sada je vrijeme rasprodaja i zasigurno ih možete naći po povoljnim cijenama. Mi predlažemo da upravo kožnim rukavicama s nitnama date svome stilu dašak “glam rock” looka, toliko modernog ove sezone.

Nosite dokoljenice

Sigurno ih već imate u ormaru i nosite ih ispod farmerki, no, pokušajte ih iskombinovati uz kratke pantalone ili suknju, pored gustih hulahopki. Uz njih idu i duboke čizme, i one do članka… I, da, u modi su i one industrijske, ali i one koje vam je napravila baka.

Eksperimentišite sa šminkom

Niko neće primijetiti da svaki dan nosite istu haljinu ako budete stavili jednom karmin u boji korala, a drugi put ružičasti.

Promijenite dugmad na kaputu

Kome još treba novi kaput, kad ćete zamjenom dugmadi, postići isti rezultat. Naš prijedlog: pokušajte sa ultra trendi zlatnim dugmićima!

Nosite štikle uz nešto na šta biste nosili patike i obrnuto

Možda ne baš salonke uz trenerku, ali uz farmerke zašto da ne! Izgledaćete neočekivano, možda i neočekivano dobro. Možda je vrijeme da unesete novine u svoj stil.

Naglasite dekolte
No, ne dubokim dekolteom, već ogrlicom. Krupnom i upadljivom, možete privući pažnju i ujedno skrenuti poglede s ostalih dijelova tijela, ako to želite. Osim toga, ništa tako dobro i efektno ne osvježava kao dobar i cool komad nakita. Prokopajte malo po svom nakitu. Možda se nešto može prepraviti.

Rajf ili traka u kosi

Bez obzira da li imate dugu ili nešto kraću kosu, rajf čini čuda. Ne mora biti napadan ako to ne volite, već tanak s nekim metalik odsjajem ili cirkonom.

Izvor: superzena.rs

Nanny

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0