Obilježavanje Međunarodnog Dana Studenata Na Internacionalnom Burču Univerzitetu Obilježavanje Međunarodnog Dana Studenata Na Internacionalnom Burču Univerzitetu
U kampusu Internacionalnog Burč univerziteta danas je organiziran prigodan kulturno-umjetnički program povodom obilježavanja Međunarodnog dana studenata. Kako je tom prilikom kazao organizator događaja, prorektor... Obilježavanje Međunarodnog Dana Studenata Na Internacionalnom Burču Univerzitetu

U kampusu Internacionalnog Burč univerziteta danas je organiziran prigodan kulturno-umjetnički program povodom obilježavanja Međunarodnog dana studenata.

Kako je tom prilikom kazao organizator događaja, prorektor na Internacionalnom Burč univerzitetu, prof.dr Azamat Akbarov, jedan od načina da se doprinese usponu Bosne i Hercegovine jeste ulaganje u obrazovanje, što bi podstaklo na konkurentnost i dovođenje što većeg broja stranih studenata.

Saradnjom i međukulturalnom razmjenom ostvaruju se i krajnji rezultat a to su konkretni projekti, ekonomska dobit i blagostanje. Iz tog razloga i s ciljem promocije međusobnog upoznavanja predstavnika različitih kultura i njihove saradnje, na Internacionalnom Burč univerzitetu, otvorena za javnost, već drugu godinu za redom organizuje se manifestacija obilježavanje Međunarodnog dana studenata -kazao je Akbarov.

Izvor:Fena

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0