Obiđite svijet kruzerom! Obiđite svijet kruzerom!
Kažu da je krstarenje istraživanje, otkrivanje novih vidika. Ono vas vodi van utabanih staza, na neka nova mesta i pruža vam pogled iz druge... Obiđite svijet kruzerom!

Kažu da je krstarenje istraživanje, otkrivanje novih vidika. Ono vas vodi van utabanih staza, na neka nova mesta i pruža vam pogled iz druge perspektive na mesta koja ste možda već posetili. Nekada su krstarenja bila rezervisana samo za visoku klasu. Danas je ovaj vid putovanja postao dostupan i običnim ljudima, ali nije izgubio na svojoj ekskluzivnosti i jedinstvenom osećaju koji pruža.

Mesta na koja se možete uputiti na krstarenje je stvarno mogo, pa ako poželite da idete više puta na krstarenje uvek možete videti nešto novo. Ovaj vid putovanja je pogodan za sve vrste putnika, bilo da ste mladi par željan romantike i pustolovina ili da putujete porodično u želji da se u isto vreme odmorite i vidite svet. Na krstarenju ćete ispuniti svoje želje.

Msc - Fantasia

Život na kruzeru

Današnji kruzeri predstavljaju prave gradove na vodi. Na njima možete naći bazene, bioskope, pozorišta, restorane, prodavnice, kockarnice, diskoteke, wellness centre pa čak i terene za rekreaciju. Kada vam dosadi sunčanje i kupanje u bazenu, možete otići na relaksacuju u wellness centar ili na čas joge ili pilatesa. Možete ručati u nekom od ekskluzivnih restorana ili naručiti da vam hranu donesu u sobu. Izbor hrane je širok i možete probati specijalitete iz celog sveta. Što se kulturnog života tiče, doživljaj u pozorištu je zaista na nivou i osećaćete se kao da ste na Brodveju, što će se posebno svideti damama.

unnamed (12)

Za vreme putovanja svakodnevno se organizuju različita događanja u vidu sportskih takmičenja, plesanja i tematskih večeri. U svakom trenutku možete sresti nasmejane ljude koji se zabavljaju i možete čuti muziku, zvuk gitare i pevanje. Kazino na kruzeru radi do kasno u noć, pa ako  ste ljubitelj kocke ili želite da oprobate svoju sreću, to je pravo mesto za vas.

unnamed (15)

Smeštaj koji ćete dobiti zavisi od aranžmana koji odaberete. Možete se smestiti u sobe u unutrašnjosti broda koje su najjeftinije jer nemaju pogled na more, a i najmanje su po površini. Zatim slede sobe sa pogledom na more koje su malo veće, a izbor ide sve do luksuznih apartmana sa terasom, đakuzijem i još mnogim drugim pogodnostima. Uglavnom, na kruzeru postoji ponuda za svakog, a sa cenom raste i kvalitet smeštaja i usluge.

Čarobna mesta koja možete posetiti

Ponuda lokacija koje možete obići na krstarenju  je zaista velika. Ali za koji god da aranžman da se odlučite, videćete čarobna mesta od antičkih gradova i istočnjačke arhitekture, preko čarobne Azurne obale do hladnog severa. Od divljih prostranstava skoro nedirnutih čovekovom rukom, do savremenih metropola poput Dubaija. Izbor je samo vaš.

unnamed (16)

Kod nas su najpopularnija krstarenja Mediteranom. Krstarenje istočnim Mediteranom traje 7 ili 9 noćenja i pogodno je za poslovne ljude, koji sebi ne mogu da priušte predugačke godišnje odmore. Postoje razne varijacije ovog krstarenja i u zavisnosti od aranžmana koji odaberete, možete posetiti neka od ovih mesta: Venecija, Bari, Rim, Olimpija, Rodos, Mikonos, Krit, Atina, Santorini, Izmir, Alanja, Istambul, Jerusalim, Kipar, Dubrovnik, Split, Kotor…  Krstarenje zapadnim Mediteranom traje od 3 do 11 dana u zavisnosti od aranžmana. Na ovoj turi možete posetiti prelepe gradove Azurne obale, ostrva Sredozemlja pa čak i Afriku i daleke Tenerife i Madeiru.

unnamed (14)

Ukoliko vam je želja da tokom letnjih dana malo pobegnete od vrućine, osmodnevna plovidba Severnim i Baltičkim morem je verovatno pravi izbor za vas. Berlin, Kopenhagen, Oslo, Helsinki, Talin, Sant Petersburg vas neće ostaviti ravnodušnim zbog svoje specifične kulture i arhitekture.

Ukoliko želite, možete se odlučiti i za krstarenje Persijskim zalivom i obići bogate Ujedinjene Arapske Emirate i Oman. Ove ture traju od 3 do 7 dana.

Za koju god opciju da se odlučite, nećete se pokajati jer je krstarenje jedinstveno iskustvo, gde vam je jedina obaveza da uživate!

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0