Novinari Parlamenta BiH prvaci Evrope u kuhanju lovačkog gulaša Novinari Parlamenta BiH prvaci Evrope u kuhanju lovačkog gulaša
Novi prvak Evrope u kuhanju lovačkog gulaša u kotliću za novinare je ekipa Sektora za odnose s javnošću Parlamentarne skupštine BiH. Naime, proteklog vikenda... Novinari Parlamenta BiH prvaci Evrope u kuhanju lovačkog gulaša

Novi prvak Evrope u kuhanju lovačkog gulaša u kotliću za novinare je ekipa Sektora za odnose s javnošću Parlamentarne skupštine BiH.

Naime, proteklog vikenda u općini Velika, pored Slavonske Požege, održano je 11. evropsko prvenstvo u kuhanju lovačkog gulaša u kotliću, a ekipa Parlamentarne skupštine BiH pobijedila je u konkurenciji 25 ekipa iz osam zemalja.

Uspjeh takmičara iz BiH upotpunila je ekipa RTRS-a iz Banje Luke koja je osvojila drugo mjesto, dok su treći bili prošlogodišnji šampioni, Radio Baranja iz Belog Manastira.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *