Novi supermen uskoro u kinima!!! Novi supermen uskoro u kinima!!!
Ljeto 2013. rezervirano je samo za jednog superjunaka, najpoznatijeg od svih.. Zack Snyder predstavlja Čovjeka od čelika! Uloga Supermana povjerena je mladom Henryu Cavillu,... Novi supermen uskoro u kinima!!!

Ljeto 2013. rezervirano je samo za jednog superjunaka, najpoznatijeg od svih..

Zack Snyder predstavlja Čovjeka od čelika! Uloga Supermana povjerena je mladom Henryu Cavillu, a čitava ekipa pršti od zvučnih imena. Okosnicu priče znaju apsolutno svi, a jednako tako i iščekuju novo uprizorenje omiljenog superjunaka.

Pitanje koje je Superman postavio samom sebi: „Zašto sam ja ovdje? On shvata da je nestabilnost u svijetu strahovita i da je mora uravnotežiti. Da li će njegove sposobnosti biti toliko velike da on uspostavi mir na Zemlji? I ne samo to, on poput Buffy, mora da bude produktivan i na ljubavnom polju, ali i na porodičnom. Uz to, muke će mu zadati i general Zod.

Kako bi zaštitio čovječanstvo i svoj novi dom, mladi junak odluči prihvatiti sudbinu i postaje Superman – čovjek od čelika.

Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0