Novi Kneževac: Dok su bili na poslu, komšije im popravile kuću! Novi Kneževac: Dok su bili na poslu, komšije im popravile kuću!
Dok su prošle subote Dane i Milena Bajić bili na poslu, meštani Novog Kneževca su se udružili i na porodičnoj kući im zamenili potpuno... Novi Kneževac: Dok su bili na poslu, komšije im popravile kuću!

Dok su prošle subote Dane i Milena Bajić bili na poslu, meštani Novog Kneževca su se udružili i na porodičnoj kući im zamenili potpuno dotrajali krov. Akcija iznenađenja planirana je nedeljama unapred, a na ideju da na ovakav način iznenade bračni par Bajić s dvoje dece došli su njihovi prijatelji iz detinjstva.

– Svi se mi znamo iz vrtića, škole, komšiluka, zajedno smo odrastali i mislim da smo na ovaj način pokazali šta je pravo prijateljstvo – rekao je jedan od učesnika akcije, koji nije želeo da se njegovo ime pominje jer, veli, nikog ne treba izdvajati, ovo je zajednička akcija svih prijatelja.

“Tajna operacija” počela je ranom zorom u subotu, čim su Dane i Milena otišli na posao. Ispred kuće je dovezena građa: novi crep, letvice, grede, a prijatelji su se pozicionirali na svoja radna mesta.

– Stari crep je skinut za tili čas. Prionulo se na postavljanje novih letvica, a potom i na postavljanje novog crepa. Žurili smo da što više uradimo dok se bračni par Bajić ne vrati sa posla – pričaju učesnici.

– Iako je gotovo ceo Novi Kneževac znao za ovu operaciju, sve se čuvalo u tajnosti.

Milenu i Daneta su drugovi dovezli ispred kuće s povezom na očima, a kad su ih skinuli, bračni par je zanemeo. Dočekali su ih svi prijatelji na jednom mestu, s razoružavajućim osmesima na licima, i potpuno nov krov na njihovoj kući. Bili su dirnuti do suza, a ova akcija Novokneževčana brzo se pročula i po ostalim gradovima.

Izvor: Večernje novosti

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0