Nova godina na Vlašiću: Očekuje se 15.000 posjetilaca Nova godina na Vlašiću: Očekuje se 15.000 posjetilaca
Poruka ugostitelja i hotelijera je da je sve spremno za sutrašnji doček Nove godine, odmor i zabava mogu početi, samo da još padne snijeg,... Nova godina na Vlašiću: Očekuje se 15.000 posjetilaca

Poruka ugostitelja i hotelijera je da je sve spremno za sutrašnji doček Nove godine, odmor i zabava mogu početi, samo da još padne snijeg, koji se prema prognozama očekuje na Vlašiću danas i sutra

Oko 15.000 gostiju iz BiH i inozemstva dočekat će Novu godinu na planini Vlašić.

Tradicionalno, kao  i prethodnih godina, svi smještajni kapaciteti na  Babanovcu su popunjeni. Brojne vikendice, apartmani i hoteli na Vlašiću već poodavno su rezervirani za novogodišnje praznike, a gosti pristižu od prethodnog vikenda.

Među najbrojnijim su gosti iz susjedne Hrvatske, posebno iz  Dalmacije kao i bh. građani koji rade u inozemstvu te domaći gosti.

Više od 1.500 vikendica na Vlašiću je poodavno rezervirano za novogodišnje praznike.

Babanovac je u novogodišnjem ozračju, vikendice  su okićene svjetiljkama i ukrašenim jelkama. U hotelima su organizirani novogodišnji dočeci uz muziku i zabavni program.

Tako će u hotelu Blanca Resort&Spa gosti dočekati 2014.  uz muziku i novogodišnji program organiziran u dva restorana. U ovom hotelu imaju kvalitetne zimske aranžmane koji skijanje upotpunjuju sa spa-wellness sadržajima. Nekoliko vrsta sauna, bazen i masaže su relaksirajuća kombinacija sa skijanjem.

Poruka ugostitelja i hotelijera je da je sve spremno za sutrašnji doček Nove godine, odmor i zabava mogu početi, samo da još padne snijeg, koji se prema prognozama očekuje na Vlašiću danas i sutra.

Izvor: Fena

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0