Nova godina na beogradskim trgovima Nova godina na beogradskim trgovima
Sve ono što višegodišnja istraživanja tržišta govore, a u vezi je sa dočekom nove godine, jeste da na Balkanu nema boljeg mesta za novogodišnu... Nova godina na beogradskim trgovima

Sve ono što višegodišnja istraživanja tržišta govore, a u vezi je sa dočekom nove godine, jeste da na Balkanu nema boljeg mesta za novogodišnu zabavu od Beograda. Kao i mnogo puta ranije i ove godine će blizu sto hiljada turista iz zemlje, okruženja i sveta, izabrati glavni grad Srbije za svoju prazničnu destinaciju. Puno je razloga za to.

Već 30. decembra, na Trgu Republike, svoj prednovogodišnji koncert će održati Haris Džinović, jedan od najpoznatijih i svakako najpopularnijih izvođača narodne i zabavne muzike, pevač posebno izgrađenog, autentičnog stila, poznat po odličnoj atmosferi na svojim koncertima.

Za samu „najluđu noć“, Beograd je spremio nekoliko poslastica. Koncerti će biti organizovani na tri bine u gradu, ispred Skupštine Srbije, na Trgu Republike i na platou ispred Filozofskog Fakulteta. Program počinje u 21 sat, na Trgu Republike i ispred Filozofskog Fakulteta a sat vremena kasnije i ispred zgrade Skupštine Srbije. Za zabavu na Trgu Republike, biće zaduženi Sanja Ilić i „Balkanika“, Kiki Lesandrić, „Neverne bebe“, „Alisa“ i „Kraljevski apartaman“. Ovakva lista izvođača obećava jednu zaista dobru rokersku žurku uz prepoznatljive etno motive muzike Sanje Ilića i „Balkanike“. Priliku da uživo slušate poznatog kompozitora i njegov bend ne bi trebalo da propustite čak i ukoliko niste ljubitelj velikih javnih zabava poput ove.

Oni koji se radije zabavljaju uz elektronsku muziku, moći će da se, ispred Filozofskog fakulteta, provedu uz brojne domaće di džejeve koje će ove večeri predvoditi Marko Nastić.

Centralna bina, ona koja će se nalaziti ispred Skupštine Srbije, privući će najviše ljudi. Na njoj će nastupiti Vlado Georgijev, koji sa pravom slovi za jednog od najboljih šansonjera i izvođača pop muzike na prostoru bivše Jugoslavije. Neki od njegovih hitova, za kratko vreme, uspeli su da postanu „evergrin“ domaće muzike. Osim njega, ljubitelji narodne muzike moći će da uživaju u muzici Emine Jahović, Mire Škorić i Nikole Rokvića. Imena koja svakako garantuju odličan provod.

Beograd je još po nečemu veliki i poseban grad. Ove godine, svoju novogodišnju zabavu, u organizaciji Skupštine grada Beograda, imaće i zaljubljenici u klasičnu muziku. U Centru Sava, novogodišnji koncert održaće orkestri Kamerata Serbika i Beogradski simfoničari, uz dirigente Bojana Suđića i Vojkana Borisavljevića. Pored njih, nastupiće i Lidija Bizjak, Katarina Jovanović, Nemanja Stanković, Ljubiša Jovanović, Snežana Savičić.

Već prvog jutra u novoj 2015. godini, najmlađi Beograđani i njihovi gosti, moći če da uživaju u tradicionalnoj „Ulici otvorenog srca“.

Svakako, mnogo je razloga za dolazak u Beograd, a doček nove 2015. godine po svemu nabrojanom, obećava dobar provod. Bilo da ste solo ili u paru, mlad ili star, sa društvom ili porodicom, pronaći ćete svoj razlog da „najluđe noći“ budete u Beogradu.

Da bi vaš ugođaj bio potpun, potrudite se da na vreme rezervišete neki od apartmana ili studija u Beogradu kojih zaista ima na pretek.

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0