Njegovi Prsti Govore Da Li Je Spreman Za Brak Njegovi Prsti Govore Da Li Je Spreman Za Brak
Ništa vas ne košta da probate i sami se uvjerite u validnost najnovijeg istraživanja koje govori o tome da karakter muškarca otkrivaju njegovi prsti.... Njegovi Prsti Govore Da Li Je Spreman Za Brak

Ništa vas ne košta da probate i sami se uvjerite u validnost najnovijeg istraživanja koje govori o tome da karakter muškarca otkrivaju njegovi prsti.

Mnogo toga govore naše oči, govor tijela odavno se analizira i na osnovu njega se tumače naši postupci i skrivene misli. A da li ste nekad razmišljale o tome da muški prsti otkrivaju njegov karakter.

Rezultati posljednjeg istraživanja obuhvatili su i oženjene i slobodne muškarce, i one koji su vjerni i one koji vole da “šaraju”. Rezultati će svakako natjerati svaku od nas da pogleda kakvi su prsti muškarca kojeg volimo, piše “Ljepota i zdravlje“.

Ako je dužina drugog i četvrtog prsta ista ili ako je neznatna razlika u dužini, znajte da pored sebe imate muškarca koji je spreman za brak. On će u braku biti vezan za vas, za porodicu i djecu. Na njega ćete uvijek moći da se oslonite, njegova vjernost nikad neće biti dovedena u pitanje.

Ako je razlika između dužina drugog i četvrtog prsta velika, otprilike oko 1 cm, na velikim ste mukama. To je muškarac koji najviše na svijetu voli sebe i svoje potrebe. Njegova vjernost uvijek je na ispitu, njemu porodica nije na spisku prioriteta i dugo se premišlja da li želi da postane otac.

Kanite li uskoro da se udate, izaberite frajere iz prve grupe jer ćete se da drugim načekati da vas odvede pred oltar.

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0