Niste osoba od puno riječi? 7 načina pokazivanja ljubavi bez da išta kažete Niste osoba od puno riječi? 7 načina pokazivanja ljubavi bez da išta kažete
Lako ćete reći nekome da ga volite, riječi su ipak jednostavnije od djela, ali možete li pokazati svu svoju ljubav bez riječi? Mala djela... Niste osoba od puno riječi? 7 načina pokazivanja ljubavi bez da išta kažete

Lako ćete reći nekome da ga volite, riječi su ipak jednostavnije od djela, ali možete li pokazati svu svoju ljubav bez riječi?

Mala djela uvijek govore više od velikih riječi kada je u pitanju ljubav, zato je važno naučiti pokazivati emocije bez riječi. Sjećate se osoba koje su vam toliko puta u životu rekle da vas vole, a kada su to trebale pokazati, nije ih bilo?

Naučite najljepše osjećaje prenijeti i djelima, pročitajte neke od načina:

Izdvojte vrijeme za najbliže

Koliko god bili zauzeti, uvijek treba naći vremena za osobe koje volite. Možda imate mnogo važnih zadataka, poslovnih izazova i vaš partner, roditelji i prijatelji sigurno se maksimalno trude da vas razumiju. Međutim, ne oslanjajte se samo na njihovo razumijevanje, razgovarajte s njima, pitajte kako su, kako im je protekao dan. Napravite pauzu pa popijte kavu ili organizirajte ručak.

Saslušajte ih

Jedan od najjednostavnijih načina pokazivanja ljubavi je slušanje drage osobe. Slušajte svaku riječ, čak i ako vam tema nije zanimljivija jer su se i oni možda našli u takvoj situaciji kada ste vi govorili nešto što im nije previše blisko. Pitajte ih za neke prošle događaje ili situacije kako su ih riješili. Pokažite zanimanje i za probleme koje ih muče ili su prošli.

Poljupci i zagrljaji

Kada je u pitanju pokazivanje ljubavi, topli zagrljaj i poljubac najbolji su način. Ne samo da će goditi osobi koju ljubite, već će i vama biti puno srce, a osmijeh na licu je neizbježan.

Olakšajte im život

Pritom se ne misli samo na financijsku pomoć, učinite za njih sitnice koje možda ne očekuju. Kupite im namirnice, očistite dom, iznenadite neočekivanim poklonom. Možda djeluju kao sitnice, ali sitnice život znače.

Pošaljite paket

Paketić iznenađenja napravljen s ljubavlju obradovat će svaku dragu osobu koja nije blizu vas. Kupite sitnice ili neke potrepštine i uputite na željenu adresu, osmijeh i iznenađenje neće izostati jer je to znak da mislite i brinete se za osobu. Uz duhovitu poruku punu ljubavi ovaj poklon bit će pravi pogodak.

Kuhajte za njih

Većina ljudi trudi se pokazati kulinarske vještine na blagdane ili obljetnice. Kako bi bilo da pripremite posebnu romantičnu večeru za partnera ili bogat nedjeljni ručak za obitelj ili roditelje. Pripremite njihova omiljena jela, dekorirajte stol i pozovite ih da uživate u zajedničkim trenucima, ukusnoj hrani i dobroj atmosferi.

Podržite ih

Svi griješimo, ljudska smo bića! Baš zato važno je voljene podržati kakve god pehove napravili. Bez obzira što ste najbolju prijateljicu upozorili da nije krenula dobrim putem, nemojte joj u najtežim trenucima reći “rekla sam ti”. Budite rame za plakanje i podrška riječima da svi griješe i da je najvažnije izvući pouku iz kritične situacije.

Prenosi:Atma
Izvor:sensaklub.hr

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0