Nikad ne reci nikad! Nikad ne reci nikad!
Udajem se da se udam. Možda će vam se činiti neobičnim, ružnim i prljavim, ali me odjednom obuzeo strah da ako se sad ne... Nikad ne reci nikad!

Udajem se da se udam. Možda će vam se činiti neobičnim, ružnim i prljavim, ali me odjednom obuzeo strah da ako se sad ne udam kad mi je 35 godina, ostat ću “stara cura”. To je još ne­­što što izaziva podsmijehe moje okoline, a ja to ne bih mogla dugo podnositi. Možda se ne bih trebala osvrtati na to, ali i ja sam dio sredine u kojoj sam odrastala. Muš­karac koji me voli spreman se oženiti mnome. Ja nisam baš očarana njime, ali on je ipak dobra pri­­lika: pošten je, vrijedan, nije neki lje­po­ta­n, i sad nešto što mi posebno smeta – niži je od mene. Premda “centimetri ne bi trebali biti važni”, meni smetaju.
Začudo, ono što je meni grozno, njemu uopće ne smeta. Čak zna citirati staru izreku – da se “špirit čuva u malim bocama”.
Imala sam nekoliko mladića, ali su me svi ostavili baš zbog moje visine.
Možda je ružno to što ra­­dim i što varam čovjeka kojemu ću biti žena, ali ne bih mogla podnijeti da oko sebe vidim sve svoje prijateljice kako su se udale i sretne su, a ja da ostanem kao neko drvo bez liš­ća usred pustoši.
Peče me savjest jer radim to što radim, ali ću nastojati da mu bu­­dem dobra žena, jer on je dobar čo­vjek i to zaslužuje.
Radim li dobro?

Da ne ostanem sama

Zašto ne? Niste ni prvi ni posljednji par kojem se visine ne poklapaju. Pokušajte i vi tako gledati. Zabo­­ra­­vite centimetre i mislite kako njegova visina ne smeta vama, pa zašto bi, dakle, njemu smetala vaša? Bu­­­de­­te li tako mislili, dosegnut ćete sklad o kojemu ne bi razmišljale vaše prijateljice koje, možda, samo prividno ži­ve skladno, ali to nikome ne pokazuju. Neke se ne udaju zato što su ludo zaljubljene, nego zato da se udaju. Vi imate pozitivnu želju da svome budućem mužu budete dobra žena zato što je on dobar čovjek koji to zaslužuje.
Nema niti jednog muškarca koji bi bio toliko ružan da ga nitko ne bi volio. Tako je isto i sa ženama. Može iz njih zračiti dobrota, razumijevanje i nježnost, bez obzira na njihove centimetre.
A što se tiče muškarca za koga ćete se udati, recite sami u sebi, prije nego što pred oltarom izgovorite svoje “da”, mudru poslovicu – i mali muškarac je muškarac!
I ma tko što mislio, to je tako!

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0