Neočekivani gosti: Za 10 min pretvorite stan u urednu oazu Neočekivani gosti: Za 10 min pretvorite stan u urednu oazu
Ako su vam se najavili neočekivani gosti, neuredan stan nije razlog da se pravite kako niste kod kuće. U samo 5 do 10 minuta... Neočekivani gosti: Za 10 min pretvorite stan u urednu oazu

Ako su vam se najavili neočekivani gosti, neuredan stan nije razlog da se pravite kako niste kod kuće. U samo 5 do 10 minuta možete stan pretvoriti u urednu oazu.

Uzmite veliku vreću, može i za smeće, te sve stvari iz dnevnog boravka koje nisu na mjestu potrpajte u nju. To se odnosi na stare novine, kozmetiku po stolu, dječje igračke i sve sl.

Zatim u kuhinji, sve posuđe strpajte u sudoper i prekrijete čistom krpom ili stolnjakom. Na štednjak spustite poklopac. Nemojte ga slagati u perilicu jer će vam oduzeti previše vremena.

U plakar nagurajte na brzinu svu obuću i čvrsto ga zatvorite, a ako su vam police za obuću otvorene, obuću strpajte u novu vreću, da na policama ostane dovoljno prostora i samo ona uredna obuća.

Zatim uđite u kupaonicu, napravite to isto.

Vreće ubacite u sobu i zatvorite je. Ako vam ostane vremena možete još očistiti ogledala i obrisati prašinu s TV-a i drugih kućanskih aparata.

Izvor: CoverMagazin

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0