Neobična proslava za 102. rođendan Neobična proslava za 102. rođendan
Amerikanka Dorothy Custer planirala je mirno proslaviti 102. rođendan 30. maja. Međutim, predomislila se i skočila padobranom s mosta Perrine u Twin Fallsu, Idaho.... Neobična proslava za 102. rođendan

Amerikanka Dorothy Custer planirala je mirno proslaviti 102. rođendan 30. maja. Međutim, predomislila se i skočila padobranom s mosta Perrine u Twin Fallsu, Idaho. S visine od 148 metara skočila je u tandemu s profesionalcem Seanom Chumanom i požalila se kako je prekratko trajalo, prenosi BBC.

“Ne razumijem zašto smo se spustili tako brzo, ali dobro. Sada mi nema druge nego živjeti”, rekla je ovisnica o adrenalinu koja je prošli rođendan dočekala spuštajući se ZIP linijom iznad kanjona rijeke Snake. Kaže da ni sama ne zna koja je tajna dugovječnosti, ali nikada ne razmišlja o godinama. “Ja samo živim i zabavljam se. Radim ono što moram”, rekla je. Svi je pitaju zašto se odlučila na takav pothvat, ali ona ni sama ne zna.“To se i sama pitam. Vjerojatno zato što ne znam bolje”, objasnila je.

Izvor: 24sata.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0