Nemate dečka, a još uvijek imate profil na facebook-u! Nemate dečka, a još uvijek imate profil na facebook-u!
Sudeći prema riječima stručnjaka za veze Zoi Strimpl, sve žene koje su singl bi zarad svog dobra trebalo već danas da ugase profil na... Nemate dečka, a još uvijek imate profil na facebook-u!

Sudeći prema riječima stručnjaka za veze Zoi Strimpl, sve žene koje su singl bi zarad svog dobra trebalo već danas da ugase profil na Fejsbuku, a evo i zašto.

Bez obzira što sve veći broj parova započinje veze upravo preko društvenih mreža, pojedine tvrdnje ukazuju da mogu da budu i pogubne po ljubavni život ljudi, naročito žena. Stručnjak za veze Zoi Strimpel tvrdi da bi žene koje nemaju dečka trebalo da izbjegavaju Fejsbuk zbog moguće pojave depresije, usamljenosti i lošeg raspoloženja.

Prema njenim riječima, društvene mreže obiluju fotografijama nasmijanih parova, vjenčanja, trenutaka poput rađanja djeteta, rođendanskih žurki i ostalih događaja koji znaju da stvore negativne, samosažaljevajuće emocije kod usamljenih žena.

Baš zbog toga, Zoi tvrdi da je najbolje da singl dame, makar dok ne naiđu na partnera koji će ih ispuniti, izbrišu svoj profil sa Fejsa.

Ipak, njene tvrdnje su naišle na oštru kritiku mnogih žena koje su njene savjete nazvale smiješnim i uvredljivim. Ipak, Zoi ne odustaje od svojih stavova i tvrdi da je ne treba isuviše olako shvatati.

Šta vi mislite, da li je Zoi u pravu?

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0