Nema potrebe za traženjem. Privucite svoju ljubav života Nema potrebe za traženjem. Privucite svoju ljubav života
Prestanimo tražiti vašeg ili vašu cijelog života. poslušajte nekoliko savjeta kako da ih privučete. Poradite na vašem samopouzdanju i kvaliteti vašeg života. Prava ljubav... Nema potrebe za traženjem. Privucite svoju ljubav života

Prestanimo tražiti vašeg ili vašu cijelog života. poslušajte nekoliko savjeta kako da ih privučete. Poradite na vašem samopouzdanju i kvaliteti vašeg života. Prava ljubav će se jednostavno zalijepiti za vašu harizmu.

Većina nas odrasla je vjerujući kako vam život daje onoliko koliko u njega uložite. Zbog toga nerijetko takav koncept prebacujemo na romantičnu razinu. Uvjeravamo sebe, kako, da bi pronašli ljubav, jednako kao i npr. posao moramo je tražiti. Problem kod traženja ljubavi je što ste unaprijed osuđeni na razočarenje. Mnogo biste bolje prošli ako biste se usredotočili na sebe i samopoboljšanje. Na kraju krajeva, nema ništa privlačnije od samopouzdane i sigurne žene.

Prestati tražiti, te privlačiti ljubav je mnogo zabavnije, a zahtjeva i mnogo manje truda. Pa ako ste umorni od potrage za ljubavi, usredotočite se na sebe i na taj način privlačite ljubav.

Živite u sadašnjosti

Osvijestite činjenicu da je najvažnije ono što imate sada u životu. Kada upoznate nekog, nemojte se opterećivati mogućim rezultatom, nego onim što proživljavate u tom trenutku.

Budite sebični

Znate što želite od partnera i nemojte se bojati to reći. Na taj način poboljšavate svoju vezu, a i vrlo je privlačno biti jasan kod svojih očekivanja od drugih.

U svome životu napravite prostora za vezu

Malo promotrite svoj život i kako izgleda. Jeste li neuredni i neorganizirani? Provodite li previše vremena na poslu? Morate posložiti svoj život da bi ste u njemu napravili prostora za nekog novog.

Budite samodovoljni

Nije znak slabosti imati potrebe, svi ih imamo i zaslužujemo da se one zadovolje. Osvijestite svoje potrebe i tražite pozitivne načine za njihovo ispunjavanje. Na taj način nećete postaviti prevelika očekivanja od budućeg partnera, te on neće pobjeći pred pritiskom koji osjeća.

 Izvor: CoverMagazin

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0