Najmanji Stan, A Mogućnosti Neograničene: Kako Izgleda Život U Šest Kvadrata Najmanji Stan, A Mogućnosti Neograničene: Kako Izgleda Život U Šest Kvadrata
Kad kuća nije tijesna…Ovo je stan od 5,7 kvadrata u kome njegova vlasnica živi, organizuje žurku, večeru za sebe i prijateljicu, sunča se… Otkrijte... Najmanji Stan, A Mogućnosti Neograničene: Kako Izgleda Život U Šest Kvadrata

Kad kuća nije tijesna…Ovo je stan od 5,7 kvadrata u kome njegova vlasnica živi, organizuje žurku, večeru za sebe i prijateljicu, sunča se… Otkrijte kako.

U pitanju je stan u kome se sve pokreće, zidovi su pokretni, kao i namještaj. Skrivene fioke i police “kriju” stočić za šminkanje, trpezarijsku garnituru, policu za knjige.

A iako si mnogi momentalno odselili, u ovom stanu ima zapravo mjesta za sve što je jednoj djevojci potrebno. Čak ima prostora i za disko kuglu.

Ovaj apartman su dizajnirale španske arhitekte iz studija elii sa ciljem stalnog mijenjanja i prilagođavanja prostora.

– Sve je počelo sa skrivenim pregradama, odeljenjeima gdje možete odložiti dosta stvari kojima smo svakodnevno zatrpani. Kanije se ideja razvijala i željeli smo da izvučemo najviše iz malog protsora- kažu idejni tvorci.

[youtube_sc url=”http://www.youtube.com/watch?v=lVEi86-3850”]

Izvor:Blic.rs

anes.h

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *