Najlepše lokacije Tenerife Najlepše lokacije Tenerife
Letovanje na Tenerife će vas osloboditi negativne energije i osiguraće da napunite baterije sa svim onim što Tenerife mogu da ponude a to su... Najlepše lokacije Tenerife

Letovanje na Tenerife će vas osloboditi negativne energije i osiguraće da napunite baterije sa svim onim što Tenerife mogu da ponude a to su pre svega neke od najlepših lokacija na svetu. Odabir najlepših mesta uopšte nije lak izbor, postoje mnogobrojne prirodne lepote ostrva, a za vas smo izdvojili nekoliko.

#Masca, Teno

Jedna od iznenađujuće predivnih područja na Kanarskim ostrvima je svakako Teno sa mnogo divnih lokacija, pa nije čudo što imamo nekoliko lokacija iz ovog predela. Masca je jedno od onih mesta koje oduševe ljude na prvi pogled … drugi… treći… Sam dolazak predstavlja avanturu, iako taj put neće svako ceniti.

#Parque Garcia Sanabria, Santa Cruz

Park Garcia Sanabria je jednostavno jedan od najlepših i najomiljenijih parkova na svetu. Umetnost i tropska priroda su savršeni partneri na ovom mestu, stvaraju prostor u kome možete uživati u pogledu i jednog i drugog. Tunel park od bambusa je nešto posebno sa peščanim putem prekriven laticama lavande. Pravi raj za oči je pogled na centralnoj Fecundidad dok fini sprej duginih boja igra oko njene predivne figure.

#Montana Roja, El Medano

Karakteristična crvena planina, koja se izdiže nad Atlantikom pozdravlja sve putnike koji dolaze avionom na Sur Aerodrom Tenerife 2017 godine. Gledana iz neposredne blizine je podjednako impresivna i prilično jedinstvenog oblika. Dok koračate oko nje videćete mnogobrojne ružičaste oblike. Najbolji pogled za uživanje u svoj Lepoti planine je sa mekog peska plaže Tejita.

#Rambla del Castro, Los Realejos

Po mišljenju mnogih najdramatičniji i ujedno najlepši deo obale Tenerifa leži između Puerto de la Cruz i Garachico, gde su čovek i priroda obavili odličan posao dopunjujući se međusobno. Strme litice, kolonijalne hacijende, grube obale i more plantaža banana zajedno predstavljaju pravu vizuelnu poslasticu a posebno iznad La Rambla de Castro.

Izvor: Pozitivne.info

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0