Muškarac po mjeri svake žene Muškarac po mjeri svake žene
Kakav je put do ženskog srca? Neki će reći kroz trbuh, drugi će se složiti da je pun pogodak tetošenje u šopingu i plaćanje... Muškarac po mjeri svake žene

Kakav je put do ženskog srca? Neki će reći kroz trbuh, drugi će se složiti da je pun pogodak tetošenje u šopingu i plaćanje večere, dok će neki znati da je prava privlačnost muškaraca u njihovoj kavalirskoj ophodnji!

Naime, tako glasi zaključak nedavno provedene ankete među Britankama, koju je provela tvrtka Scaramouche & Fandango. One su 61-postotnim glasovanjem odlučile kako njihovom srcu odgovaraju muškarci s lijepim manirama koje pripadaju 50-im godinama prošlog stoljeća. One bi radije uzele muškarca iz tog doba nego suvremenog mladića, prenosi tportal.hr.

Za razliku od sadašnjih mladića, oni iz 1950-ih bili su spremniji damama pridržati vrata, ustati kada je osoba suprotnog spola ušla u prostoriju ili pak ponijeti njene stvari.

Jednako tako, današnje su dame procijenile da su se ondašnji muškarci bolje oblačili – nisu nosili traperice i tenisice, nego uredna odijela s kravatom. Tako bi 82 posto ispitanica radije htjelo da im muškarac pridrži vrata nego da ih počasti pićem.

Izvor: Oslobodjenje

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0