Momci, ovo su sitnice koje Vašim djevojkama znače mnogo Momci, ovo su sitnice koje Vašim djevojkama znače mnogo
Djela govore više od riječi. Ne moraju to biti velike stvari, ali postoje brojne sitnice kojima će muškarci pokazati svojim partnerkama da ih zaista... Momci, ovo su sitnice koje Vašim djevojkama znače mnogo

Djela govore više od riječi. Ne moraju to biti velike stvari, ali postoje brojne sitnice kojima će muškarci pokazati svojim partnerkama da ih zaista vole. Otkrijte koje su to male stvari od velike važnosti za vašu vezu.

Broj cipela

Čak i ako ne očekuju da će im partner kupovati cipele, taj mali detalj da on zna broj noge svoje voljene gotovo svakoj ženi puno znači.

Omiljeni cvijet

Uvijek je lijepo dobiti cvijet ili buket na poklon, naročito ako za to nema određenog povoda poput rođendana ili godišnjice braka ili veze. Još je ljepše ako partner zna koje je omiljeno cvijeće njegove partnerke, pa je baš time katkad iznenadi.

Najdraži jastuk

Svakako je lijepo kada partner zna koji je vaš jastuk i ne stavlja ga bezobzirno pod svoju glavu.

Omiljeni nakit

Različite žene, različiti ukusi. Neke vole žuto zlato, neke bijelo, neke srebro… U svakom slučaju, želi li partner iznenaditi dragu pokojim komadom nakita dobro je znati da će joj prsten od bijelog zlata biti draži nego onaj od žutog i ili obrnuto.

Omiljena hrana tokom PMS-a

Premda većini žena odgovara čokolada i slatko, ima i onih kojima je u tim danima potrebna druga vrsta hrane. Zna li njihov partner koja je to hrana, to je ogroman plus za njega.

Omiljeni filmovi

Ako ste bolesni i ne možete se dići iz kreveta, vrijeme će vam, a i bolesničke muke, olakšati omiljena vrsta filmova. Izrazito je pažljivo od muškarca koji će svoju izabranicu u takvim situacijama ušuškati i opskrbiti je njenim filmskim izborom.

Rođendani članova porodice

Nije baš lako zapamtiti sve te datume, ali je izrazito lijep osjećaj ako zapamte barem one koji su vama najvažniji i najbliži.

Omiljeno jelo

Činjenica da je zapamtio koja vam je omiljena hrana je sitnica, ali dokazuje njegovu ljubav.

Kakvu kafu volite

To je dobro da imaju na umu kako bi svoju partnerku mogli tom sitnicom razveseliti s vremena na vrijeme.

Ožiljak iz djetinjstva

Možda imate mali ožiljak na palcu jer vas je nekad davno ogrebao mačak. Nije to nikakva velika stvar, ali je pokazatelj da vas partner sluša.

Omiljena emisija

Zna li vaš partner koja vam je omiljena emisija i još vam omogući redovno praćenje, to je sitnica koja ženama puno znači.

U što ste bili odjeveni na prvom spoju

Ako se vaš partner uprkos brojnim godinama koje ste proveli zajedno sjeća kako ste bili odjeveni na prvom spoju, znači da su njegove namjere prema vama od samog početka bile ozbiljne.

Omiljeno vino

Ne mora to biti skupo vino, ali činjenica da zna koje vam je omiljeno i donese ga kući kako bi vas oraspoložio nakon napornog dana jako mu ide u korist.

Broj grudnjaka

Ako je partner nekad poželio kupiti vam nešto seksi, željećete da vam to i pristaje. Pravi broj će itekako olakšati situaciju.

Omiljeni parfem

Čak i ne mora znati naziv parfema, ali je već velika stvar ako samo miris prepozna kao vaš omiljeni.

Izvor: Magazin.net.hr

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0