Kako štampa na tekstilu može unaprediti vaš modni stil Kako štampa na tekstilu može unaprediti vaš modni stil
Budući da se modni trendovi posredstvom društvenih mreža danas vrlo brzo usvajaju i utiču na oblikovanje ličnog stila većine, sasvim je prirodna potreba da... Kako štampa na tekstilu može unaprediti vaš modni stil

Budući da se modni trendovi posredstvom društvenih mreža danas vrlo brzo usvajaju i utiču na oblikovanje ličnog stila većine, sasvim je prirodna potreba da pronađemo način da se u određenoj meri istaknemo, odnosno da naš stil ne bude u potpunosti ukalupljen u vladajuće modne aktuelnosti. Zbog toga težimo personalizovanju svojih kombinacija i pokušavamo da u njih ukopimo i pojedine detalje koji će govoriti o nama kao individuama. Ova težnja ka jedinstvenosti dovela je do obrazovanja trenda koji je ujedno i opšte popularan i jedinstven u svakoj varijanti. Govorimo o štampi na tekstilu, koja se uklapa u vladajuću estetiku, ali podrazumeva mogućnost da se izrazimo putem svojih modnih izbora. Na koje načine štampa na tekstilu može unaprediti lični stil svakoga od nas, pročitajte u tekstu koji sledi.

Jedinstvena i lična poruka

Mogućnosti štampe na tekstilu su brojne. S jedne strane, možemo birati neke ustaljene obrasce, dok sa druge strane možemo da se odlučimo za jedinstveni motiv ili ličnu poruku koju želimo da priključimo svojim odevnim predmetima. Najpopularniji izbor u tom smislu je originalna digitalna štampa na majicama, koja može podrazumevati poruku koju bismo sami osmislili, te i omiljene citate iz filmova, stihove pesama koji nas opisuju ili slike koje nam estetski prijaju ili na izvestan način govore o našim sklonostima. Uz štampu na majicama, veliko interesovanje bude personalizovani aksesoari poput tašni, cegera i rančeva. Na ovaj način možemo svojoj odevnoj kombinaciji uz standardne epitete koji se odnose na vizuelni utisak, priključiti i odliku duhovitosti i domišljatosti.

Doza zabave u formalnim varijantama

Majice sa štampanim motivima, slikama i porukama imaju mogućnost da upotpune, odnosno učine interesantnijim i urbanijim različite kombinacije. Modni trendovi, koji se najčešće oglašavaju na ulicama gradova, putem društvenih mreža i popularnih modnih blogova, prikazuju uklapanje ovakvih odevnih predmeta u stilove od kojih nismo očekivali da mogu da prihvate i dozu ovakve modne smelosti. Mislimo pre svega na formalne i svečanije varijante, odevne predmete koje karakteriše izvesna otmenost i uzdržanost. Tako majicu sa štampom možemo kombinovati sa blejzerima i salonkama, te sa suknjama i klasičnim pantalonama i kao rezultat dobiti jedinstven i moderan stil koji odgovara na zahteve datih prilika, ali je ujedno i zabavan.

Oneobičavanje ležernih kombinacija

Kombinacije koje sastavljamo za svakodnevne neobavezne aktivnosti, poput opuštene šetnje gradom ili parkom, mahom odlikuje jednostavnost i funkcionalnost. Ove kombinacije uglavnom ne upotpunjujemo upadljivim aksesoarima, već bismo im eventualno priključili sunčane naočare i praktičan ranac ili tašnu. Komadi sa štampanim motivnom ili porukom u ovom slučaju imaju ulogu da učine jednostavnu kombinaciju kompleksnijom. Ukoliko ukombinujete majicu sa printom i klasične farmerke, već ste uz minimalan trud postigli sjajnu trendi kombinaciju, koja je izuzetno udobna, a pri tome jedinstvena.

Istaknite se u večernjem izlasku

Kada pomislimo na večernji izlazak uglavnom se kombinacije svode na suknje i pantalone uz topove ili na haljine. Međutim, odličan način da unapredite svoj večernji outfit je uklapanje oversized majice sa printom uz suknju ili pantalone sa visokim strukom. Ležerna varijanta ovakve majice uz farmerice, koju biste rado izneli u dnevnoj šetnji, može uz salonke ili sandale sa potpeticom biti savršen večernji outfit. Na ovaj način ćete se definitivno isticati u klubu ili čak i restoranu svojim trendi izgledom, a pri tome će vam biti dovoljno udobno da možete da se prepustite plesu i zabavi sa prijateljima.

U moru modnih trendova koji se smenjuju velikom brzinom poslednjih sezona, personalizovani komad odeće ne gubi na vrednosti i zaista predstavlja način da učinite svaku kombinaciju jedinstvenom. Uklapa se u formalne kombinacije, upotpunjuje casual varijante i predstavlja odlično rešenje za večernji izlazak. Obogatite svoj garderober sa nekoliko majica sa ličnom porukom ili zanimljivom slikom i zasigurno ćete zaboraviti na one situacije kada prosto nemate šta da obučete.

Nanny

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0