Model cipele opisuje vašu ličnost Model cipele opisuje vašu ličnost
Od kada postoji simpatija između žene i cipela to nitko još nije uspio odgonetnuti. Jedno je sigurno, kada zaviriš u ženski ormamr, sigurno te... Model cipele opisuje vašu ličnost

Od kada postoji simpatija između žene i cipela to nitko još nije uspio odgonetnuti. Jedno je sigurno, kada zaviriš u ženski ormamr, sigurno te čeka velika kolekcija obuće. Ormar s cipelama je poput malog muzeja na koji su žene ponosne. Rijetko kada se koji eksponat baca… Bile to ravne, patike, ili pak štikle, toj ogromnoj kolekciji uvijek nedostaje po još neki par. A dali ste znali da upravo model cipele opisuje vašu ličnost.

 

1. Ravna obuća 

Ukoliko se odlučite za ravnu obuću znači da niste baš skloni eksperimentisanju odnosno, da više volite udobnost nego modu. Vjerovatno ste introvertni i niko ne može tako lako da vam se približi. Ipak, žene koje nose ravnu obuću su po prirodi veoma drage i slatke.

2. Grube bajkerske čizme 

Čini se da ste vi po prirodi veoma opušteni i ekstrovertni. Volite avanture, zar ne? Žene koje se odluče za bajkerske cipele su vjerovatno malo grublje.

3. Platforme 

Dosta žena voli da nosi platforme i one su po prirodi jednostavne, samouvjerene i nezavisne. Prijateljski su nastrojene i dosta vjeruju drugim ljudima.

4. Visoke štikle 

Žene koje nose visoke štikle često žele da privuku pažnju. To se naravno ne odnosi na sve žene, ali većina njih voli da izgleda seksi u čemu im visoke štikle pomažu.

Izvor: SuperŽena, B92

Naj Vijesti

Na našem i Vašem pozitivnom portalu, bit ćete u mogućnosti čitati i gledati lijepe i inspirirajuće priče, novinarske članke, kolumne, pozitivne video klipove i mnoštvo drugih sadržaja, a sve u namjeri reanimiranja javnosti i stvaranja pozitivnog trenda.

Ovaj članak trenutno nema komentara

Prvi komentarišite članak

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

<a></a><strong>Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene</strong>

Stomatološke usluge koje su uvek veoma tražene

Zdravlje aug 5, 2023 0

<a></a>Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Budite prepoznatljivi i ostavite mirisni trag

Životni Stil aug 5, 2023 0

<a></a>Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Koji su temelji bezbednosti savremenog stanovanja

Životni Stil maj 30, 2023 0

<a></a>Prepoznajte simptome stresa na vreme

Prepoznajte simptome stresa na vreme

Zdravlje maj 23, 2023 0